9.4.2018

Castrén & Snellman Kasvuryhmän yhteistyökumppaniksi

Castrén & Snellman aloittaa yhteistyön suomalaisia scaleup-yrityksiä kiihdyttävän Kasvuryhmän kanssa. Yhteistyön tavoitteina on tukea suomalaisia kasvuyrityksiä kunnianhimoisten tavoitteidensa saavuttamisessa sekä oppia yhdessä kasvun johtamisesta.

– On hienoa päästä uudella tavalla oppimaan kasvuyrityksiltä sekä tarjota vastavuoroisesti juridista erikoisosaamistamme kasvuyritysten hyödyksi. Työllämme haluamme tukea suomalaisyritysten kasvua ja menestystä Suomessa ja maailmalla. Kasvuyritykset ovat kansantalouden ja koko suomalaisen yhteiskunnan kannalta erittäin tärkeä voimavara, sanoo Castrén & Snellmanin toimitusjohtaja Sakari Lukinmaa.

Vuonna 2015 perustetun Kasvuryhmän tarkoituksena on kehittää yrittäjähenkisyyttä Suomessa ja vauhdittaa innostavasti suomalaisten scaleup-yritysten uusiutumista ja kasvua. Yritysten yhteenlaskettu liikevaihto on lähes 13 miljardia euroa. 190 kasvuyrityksen omistajista ja toimitusjohtajista koostuvan ryhmän toiminta perustuu kokemusten jakamiseen, vertaispaineeseen ja toimialarajojen yli tapahtuvaan oppimiseen.

Asianajotoimisto Castrén & Snellmanilla työskentelee noin 140 lakimiestä ja yhteensä noin 250 työntekijää Helsingissä, Moskovassa ja Pietarissa. Toimiston tehtävänä on auttaa asiakkaita menestymään nopeasti muuttuvassa maailmassa.

Lisätietoja antavat:

Sakari Lukinmaa
toimitusjohtaja, puh. 020 7765 391, sakari.lukinmaa@castren.fi

Kaisa Barkman
viestintä- ja markkinointijohtaja, puh. 020 7765 225, kaisa.barkman@castren.fi