23.5.2024

Castrén & Snellmanille kansainvälinen ISO 27001 -tietoturvasertifikaatti

Tietoturva on Castrén & Snellmanille ja asiakkaillemme erittäin tärkeää, ja olemme kehittäneet sitä määrätietoisesti. Nyt yrityksellemme on myönnetty ISO 27001 -tietoturvasertifikaatti. 

ISO 27001 on kansainvälisesti tunnustettu standardi, joka asettaa tietoturvan hallintajärjestelmälle selkeät vaatimukset ja edellyttää perusteellista sitoutumista tietoturvaan yrityksen johdosta asti.

”Tämä sertifikaatti osoittaa, että olemme sitoutuneet suojaamaan asiakkaidemme luottamuksellisia tietoja erityisen huolellisesti. Tietoturvan merkitys kasvaa jatkuvasti, ja haluamme olla edelläkävijöiden joukossa tälläkin saralla”, toimitusjohtaja Sakari Lukinmaa toteaa.

ISO 27001 käsittää kattavasti tietoturvan eri osa-alueet kuten riskienhallinnan, tietoturvaan liittyvät käytänteet, henkilöstön koulutuksen, tekniset suojaukset ja jatkuvan kehittämisen. Sertifikaatin saaminen edellyttää ulkopuolisen auditoijan tekemää vuosittaista arviointia, jossa varmistetaan, että organisaatio noudattaa standardin vaatimuksia.

Lue lisää ISO 27001 -sertifikaatista ja sen vaatimuksista.

Annamme mielellämme lisätietoja:
Kalle Miettinen, tietohallintojohtaja