5.5.2020

Sinch – SAP Digital Interconnectin Suomen-toimintojen osto

Toimimme tele- ja pilviviestintäyhtiö Sinch AB (publ):n neuvonantajana sen ostaessa SAP:n Suomessa toimivan viestintäyksikön SAP Digital Interconnectin (SDI:n). Sinch hankki SDI:n kaikki varat ja immateriaalioikeudet. Sinch tarjoaa pilvipohjaisia viestintäalustapalveluita yrityksille koko maailmassa. Sekä Sinch että SDI keskittyvät toiminnassaan digitaalisen liiketoiminnan transformaatioon.

Sinch on mobiilioperaattoreiden käyttämä ohjelmistotoimittaja, jonka asiakkaisiin kuuluu useita maailman suurimpia yrityksiä. Yhtiön pilvipohjaisia viestintäalustapalveluita käytetään viestien välittämiseen matkapuhelimiin ääni-, video- ja tekstiviestipalveluina. Sinch on perustettu vuonna 2008 ja on siitä lähtien kasvanut nopeasti ja kannattavasti. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Tukholmassa ja sillä on toimipisteet yli 30 maassa. Yhtiön osakkeet ovat kaupankäynnin kohteena Nasdaq Tukholman pörssilistalla.

SAP Digital Interconnect (SDI) tarjoaa yrityksille viestialustan yhteyksien luomiseksi yritysten, ihmisten ja esineiden välille tekstiviestien, sähköpostien, push-ilmoitusten ja sosiaalisen median kanavien kautta. SDI:n pilvipohjaisten API-rajapintojen avulla mobiiliverkko-operaattorit, yritykset ja kehittäjät voivat edistää digitaalista transformaatiota hyödyntämällä älykkäitä, yhteenliitettyjä ja monikanavaisia kokonaisuuksia. SDI:llä on asiakkaita yli 190 maassa. Yhtiön asiakaskunta koostuu pääosin vakavaraisista yrityksistä, joista noin 1 500 on yritysasiakkaita ja 500 mobiilioperaattoreita.