21.9.2021

Clear Capital – Ohjelmistoyritys CubiCasan osto

Toimimme yhdysvaltalaisen Clear Capitalin neuvonantajana sen ostaessa oululaisen proptech-kasvuyhtiö CubiCasa Oy:n koko osakekannan. CubiCasa on kehittänyt mobiiliteknologian, joka luo automaattisesti kiinteistöjen pohjakuvia ja digitoi kiinteistötietoja. Yhtiö pystyy Clear Capitalin omistuksessa laajentamaan teknologiansa käyttöä entistä tehokkaammin. CubiCasa jatkaa toimintaansa itsenäisenä yhtiönä ja palvelee laaja-alaisesti eri asiakkaita ja toimialoja.

Clear Capital on yhdysvaltalainen kiinteistöjen arviointiteknologiaan erikoistunut yhtiö. Yhtiön tavoitteena on tarjota arviointipalvelunsa ja analyysivälineidensä avulla kattavat tiedot jokaisesta yhdysvaltalaisesta kiinteistöstä ja tehostaa alan työnkulkuja alustateknologian avulla. Clear Capital on perustettu vuonna 2001 ja sillä on yli 1 300 työntekijää. Yhtiön brändejä ovat Clear Capital, Clario, CubiCasa ja REO Network.

CubiCasa tarjoaa kiinteistöalalle ohjelmistoja ja digitaalisia palveluja, ja sen missiona on digitoida kiinteistöala. CubiCasa on sisätilojen skannausteknologian edelläkävijä. Yhtiö tunnetaan nopeasta ja helppokäyttöisestä pohjapiirrossovelluksestaan, joka on saatavilla App Storessa ja Google Play Storessa. CubiCasan teknologiaa käytetään 125 maassa ja sen avulla on tähän mennessä luotu yli miljoona pohjakuvaa.