Suomen Teollisuussijoitus

Sijoitus Oura Healthiin

25.1.2019

Neuvoimme Suomen Teollisuussijoitus Oy:tä (Tesi) sen sijoittaessa vuonna 2018 Oura Health Oy:hyn. Rahoituskierroksella Ouran yksityisen rahoituksen määrä kasvoi 12,5 miljoonaan euroon. Myös Bold Capital Partners osallistui rahoituskierrokseen.

Oura Health on suomalainen, vuonna 2013 perustettu terveys- ja hyvinvointiteknologiayritys. Sen ensimmäinen älysormus julkaistiin vuonna 2015. Uusi Oura-sormus julkistettiin Slushissa marraskuussa 2017. Ouralla on käyttäjiä yli 70 maassa. Useat yliopistot, tutkimuslaitokset, uniklinikat ja yritykset käyttävät dataa ja tietoa, joita Ouran avulla on mahdollista saada. Talouselämä-lehti valitsi Oura Healthin yhdeksi Suomen lupaavimmista start-upeista vuonna 2018. Oura on saanut useita tunnustuksia, muun muassa Red Dot Award for Product Design -palkinnon vuonna 2018.

Tesi on Suomen valtion pääomasijoitusyhtiö, jonka tavoitteena on taloudellisen tuloksellisuuden rinnalla suomalaisen pääomasijoitusmarkkinan kehittäminen ja talouden kasvun edistäminen. Vuoden 2017 lopussa se hallinnoi 1,2 miljardin euron sijoituksia.

Tiimi

{{result.date}}