1.7.2022

Women in Business Law Awards EMEA 2022: C&S jälleen Pohjoismaiden paras toimisto

Castrén & Snellman on valittu toisena vuonna peräkkäin Pohjoismaiden parhaaksi asianajotoimistoksi Women in Business Law Awards EMEA 2022 -kilpailussa.

Women in Business Law Awards EMEA ‑palkinnot myönnetään asianajotoimistoille tunnustuksena naisten aseman edistämisestä asianajotoiminnassa EMEA-alueella. Lisäksi palkinnoilla nostetaan esiin naisjuristien merkittävimpiä saavutuksia.

”Otamme tunnustuksen ilolla ja ylpeydellä vastaan, sillä Castrén & Snellman on sitoutunut edistämään tasa-arvoa, monimuotoisuutta sekä työn ja vapaa-ajan tasapainoa. Olemme hyvässä vauhdissa, vaikka kyseessä on sinnikkyyttä vaativa matka ja voimme kirittää itseämme jatkuvasti kohti parempaa”, C&S:n osakas ja hallituksen puheenjohtaja Carola Lindholm kommentoi.

”Johtavana suomalaisena asianajotoimistona vastuumme on toimia edelläkävijänä alalla. Haluamme taata kaikille työntekijöillemme yhtäläiset mahdollisuudet edetä urallaan ja kehittää osaamistaan. Tasa-arvo merkitsee meille yhdenvertaisuutta laajemmin kuin sukupuolten välillä”, toimitusjohtaja Sakari Lukinmaa muistuttaa. 

Osana yhdenvertaisuustyötään Castrén & Snellman on muun muassa toteuttanut koko henkilöstölle monimuotoisuuskoulutuksen ja lisäksi kaikki uudetkin työntekijämme saavat monimuotoisuusperehdytyksen. Keväällä 2021 otimme käyttöön sukupuolineutraalit termit, kuten juristi ja esihenkilö. Juristeistamme 55 % on naisia, ja 31:stä osakkaasta naisia on kymmenen. Naisten osuus osakkaiden määrästä on Suomen suurin.

WIBL-kilpailu toteutetaan yhteistyössä IFLR:n, ITR:n, Managing IP:n, Benchmark Litigationin and Euromoney Legal Media Group Expert Guidesin kanssa.