15.6.2020

Uusin IAM Patent 1000 -julkaisu arvioi Castrén & Snellmanin patenttitiimin yhdeksi Suomen parhaista

Castrén & Snellman on jälleen sijoittunut Suomen parhaiden asianajotoimistojen joukkoon Intellectual Asset Management (IAM) Patent 1000 -hakemiston uusimmassa painoksessa. Julkaisu keskittyy nimensä mukaisesti patenttioikeuteen. Toimistomme sai tunnustusta patenttiriitojen ja yritysjärjestelyjen asiantuntemuksesta.

Patenttiriitojen kategoriassa julkaisu mainitsee, että IP-palvelumme vetäjän Sakari Salosen kanssa on ”uskomattoman hauskaa työskennellä: hän hoitaa jutut hyvin ja on ehdottomasti noussut yhdeksi Suomen johtavista riitajuristeista”. Life Sciences -palvelun vetäjästä Hanna Paloheimosta  julkaisu nostaa esiin hänen ”ainutlaatuisen osaamisensa: maisterintutkinto genetiikassa on suuri valtti terveysteknologiaan liittyvissä kiistoissa ja lisenssineuvotteluissa”.

Julkaisun mukaan ”täyden palvelun asianajotoimisto Castrén & Snellman on noussut nopeasti markkinoilla johtavaan asemaan. Vahvalla IP-tiimillä on tukenaan koko toimiston laaja kilpailuoikeudellinen, sääntelyllinen ja vero-oikeudellinen osaaminen, joten se pystyy tarjoamaan kokonaisvaltaista patenttisuojaa”.

IAM Patent 1000 -hakemisto kokoaa yksiin kansiin patenttioikeuden parhaat asiantuntijat ympäri maailmaa. IAM Patent 1000 mainitsee nimeltä lakimiehiä, joita arvostetaan patenttioikeuden alalla heidän erityistaitojensa ja poikkeuksellisen asiantuntemuksensa ansiosta.

Saamissamme arvioissa esiin nousevat Immateriaalioikeudet-palvelumme  laatu ja asiantuntemus sekä lupauksemme tarjota yksilöllisiä IP-ratkaisuja.

Suomalaisten asianajotoimistojen arviot ovat saatavilla hakemiston verkkosivustolta (englanniksi).