16.12.2022

Tivi listasi Eija Warma-Lehtisen sadan it-vaikuttajan joukkoon seitsemättä kertaa peräkkäin

Tivi listasi sata it-alan vaikuttajaa jo 20. kerran. Castrén & Snellmanin Data ja teknologia -palvelun toinen vetäjä, osakas Eija Warma-Lehtinen on listalla jo seitsemättä kertaa peräkkäin. Listalla korostuvat tänä vuonna tietoturvan ja kyberturvallisuuden asiantuntijat.

”Näin osaavassa joukossa on jälleen kerran kunnia olla mukana. Tänä vuonna tiimimme on ollut erityisen kiireinen erilaisten viranomaisselvitysten ja oikeusprosessien parissa, kun toimijat haastavat tietosuojaviranomaisen tulkintoja sekä puolustavat omia oikeuksiaan. Lisäksi tietosuoja-asioiden merkitys erilaisissa yritysjärjestelyissä on kasvanut valtavasti, ja joudumme usein pohtimaan miten tietosuojan käytännön toteutus vaikuttaa järjestelyn lopputulokseen”, Eija kertoo.

”Arjessamme näkyy myös kasvanut kiinnostus vastuullista tiedonkäsittelyä kohtaan, ja tämä pohdituttaa asiakkaitamme paljon – miten rakentaa kestäviä ja vastuullisia tiedonkäsittelytoimia tukemaan oman organisaation toimintaa?”

Eija neuvoo asiakkaitamme muun muassa moninaisissa tietosuoja-asetuksen soveltamiseen liittyvissä kysymyksissä, regulaation ja uusien teknologioiden käyttöönoton rajapinnoissa sekä erilaisissa tietoon kohdistuvissa uhkatilanteissa ja niiden selvittämisessä. Eijan luennot näistä aiheista ovat myös suosittuja.

Tutustu sadan it-vaikuttajan listaukseen Tivin nettisivuilla.