8.2.2021

Tanja Tuominen counsel-juristiksi Kiinteistösijoittaminen ja -transaktiot -palveluun

Kokenut kiinteistötransaktiojuristi Tanja Tuominen aloittaa Castrén & Snellmanilla counsel-juristina 8.2.2021 Kiinteistösijoittaminen ja -transaktiot -tiimissä. Tanja on toiminut pitkään kiinteistöjuridiikan parissa Ruotsissa ja Suomessa. Ennen Castrén & Snellmanille tuloaan hän työskenteli asianajotoimisto Bird & Birdillä Tukholmassa ja Helsingissä.

”On hienoa saada Tanja mukaan tiimiimme. Hänellä on monipuolista kokemusta rajat ylittävistä ja kotimaisista kiinteistötransaktioista ja erilaisista kiinteistökehityshankkeista. Tanjan liittyminen tiimiimme vahvistaa entisestään palveluamme niin kiinteistösijoittajien ja -kehittäjien kuin rakennusliikkeiden ja kiinteistöjen käyttäjien neuvonantajana”, kertoo osakas ja palvelun vetäjä Antti Kaakkola.

Tanja odottaa innolla töiden alkua Castrén & Snellmanilla:

”Tukholmassa vietettyjen vuosien jälkeen paluu Helsinkiin ja siirtyminen osaksi Castrén & Snellmanin Kiinteistösijoittaminen ja -transaktiot -tiimiä tuntuu mahtavalta. Olen vuosien ajan työskennellyt sekä ruotsalaisten että suomalaisten kiinteistöprojektien parissa ja uskon, että tuon osaamisellani hyvän lisän jo ennestään monipuoliseen ja ammattitaitoiseen huipputiimiin”, Tanja iloitsee.