5.8.2015

Sami Lindström counsel-lakimieheksi

OTK Sami Lindström aloitti Castrén & Snellmanilla counsel-lakimiehenä 10.8.2015 Yhtiö- ja vero-oikeus -palvelussamme. Ennen siirtymistään Cassulle Sami työskenteli Outotec Oyj:n palveluksessa Chief Compliance Officerina.

Sami on toiminut vuosia kansainvälisen teollisuuden palveluksessa johdon neuvonantajana ja lakiasioiden vastuuhenkilönä. Hän on ollut mukana rakentamassa ja jalkauttamassa maailmanlaajuisia compliance-ohjelmia ja kouluttanut siihen liittyen tuhansia henkilöitä. Sami on vastannut lukuisten sisäisten tutkimusten toimeenpanosta ympäri maailmaa sekä hoitanut erilaisia vaativia viranomaisselvityksiä. Sami on myös omalla erityisalallaan suosittu puhuja ja on auttanut useita yhtiöitä luomaan ja kehittämään compliance-prosessejaan.

Yhtiö- ja vero-oikeus -palvelumme tarjoaa ylimmän johdon tarpeisiin kaikki yritysrakenteisiin ja riskienhallintaan liittyvät oikeudelliset palvelut. Sami tuo tiimiimme asianajoalalla harvinaista käytännön kokemusta siitä, miten yritykset saavat parhaat compliance-käytännöt juurtumaan koko organisaatioonsa tehdassalista tai asiakaspalvelusta pääkonttoriin asti.

Annamme mielellämme lisätietoja:
Outi Ruohola