1.4.2022

Hanna Paloheimo ja Rickard Langenskiöld senior counsel -juristeiksi ja Christer Svartström counsel-juristiksi

Meillä on ilo kertoa, että Castrén & Snellman on nimittänyt 1.4. alkaen counsel-juristeina aiemmin toimineet Hanna Paloheimon ja Rickard Langenskiöldin senior counsel -juristeiksi ja senior associate -juristina toimineen Christer Svartströmin counsel-juristiksi.

Life science -alan ja immateriaalioikeuden asiantuntija Hanna Paloheimo senior counsel -juristiksi

Hanna vetää toimistomme Life Sciences -palvelua. Hän neuvoo asiakkaitamme patenttiriidoissa, lääkkeiden, lääkinnällisten laitteiden ja elintarvikkeiden sääntelyasioissa, terveysteknologia-asioissa, markkinointisääntelyasioissa sekä kaupallisissa sopimuksissa, kuten lisenssi- ja jakelusopimuksissa.

Hannalla on oikeustieteellisen tutkinnon lisäksi filosofian maisterin tutkinto genetiikassa ja sen pohjalta syvällinen näkemys ja monipuolinen valmius neuvoa life science -alalla, lääketeollisuudessa ja terveysteknologia-alalla toimivia yhtiötä.

Useat kansainväliset asianajoalaa arvioivat hakemistot, kuten Chambers Global, Chambers Europe, Legal 500 EMEA ja IAM Patent 1000, sijoittavat Hannan Suomen johtavien asianajajien joukkoon.

Sopimusoikeuden, kansainvälisen kaupan ja compliance-asioiden asiantuntija Rickard Langenskiöld senior counsel -juristiksi

Rickard on erikoistunut sopimusoikeuteen ja kansainvälisen kaupan kysymyksiin, joissa hän on keskittynyt erityisesti laajempiin strategisiin hankkeisiin. Tämän lisäksi Rickard neuvoo asiakkaitamme compliance-asioissa ja hänellä on myös pitkä kokemus sisäisistä tutkinnoista esimerkiksi korruptio-, petos- ja kilpailurikkomusepäilyjen yhteydessä. Rickard arvioidaan myös Suomen johtavien meri- ja kuljetusoikeuden asiantuntijoiden joukkoon. 

Merkittävä osa Rickardin työstä liittyy logistiikka-alaan ja valmistavaan teollisuuteen, kuten kone- ja kalustohankintoihin ja alusrakennusprojekteihin.

Maksukyvyttömyysasioiden asiantuntija Christer Svartström counsel-juristiksi

Christer neuvoo asiakkaitamme maksukyvyttömyyteen ja riskienhallintaan liittyvissä asioissa. Hänellä on laaja kokemus yritysten maksukyvyttömyysmenettelyistä: hän on toiminut sekä konkurssi- ja selvittäjähallinnon rooleissa että velkojien asiamiehenä ja avustanut taloudellisiin vaikeuksiin ajautuneita yrityksiä. Christer hoitaa myös maksukyvyttömyyteen liittyviä oikeudenkäyntejä.

Maksukyvyttömyysmenettelyiden lisäksi Christer neuvoo asiakkaitamme maksukyvyttömyyteen liittyvässä riskienhallinnassa ja erilaisissa vakavissa rahoitussopimusten ja muiden sopimusten häiriötilanteissa aina häiriöihin valmistautumisesta niiden vaikutusten torjumiseen ja esimerkiksi vakuusrealisointitilanteisiin.

Toivotamme kaikille lämpimästi onnea uuteen tehtävään!

 

Lue myös:

Castrén & Snellman nimitti kuusi uutta senior associate -juristia – nimityksiä myös liiketoimintapalveluihin