8.2.2024

Castrén & Snellmanin tavaramerkkitiimi jälleen WTR 1000 -kultasijoilla

Castrén & Snellmanin tavaramerkkioikeuspalvelut sijoittuivat jälleen Suomen parhaimmistoon World Trademark Review 1000 -julkaisun vuoden 2024 painoksessa. WTR 1000 on asianajoalaa arvioiva hakemisto, joka on keskittynyt tavaramerkkioikeuteen. Toimistomme ylsi tänä vuonna kultasijoille sekä enforcement and litigation- että prosecution and strategy -kategorioissa.

Julkaisun mukaan Castrén & Snellmanin immateriaalioikeuspalvelu suojaa ja valvoo useiden markkinajohtajien tuotemerkkejä maailmanlaajuisesti. Hoidamme muun muassa Valion IP-salkkua.

Yksilöpuolella WTR 1000 nosti seitsemän asianajajaa kultaluokkaan ja nimesi vain kuusi tuoteväärennösten johtavaa asianajajaa. Toimistomme osakas ja IP-palvelujemme vetäjä Sakari Salonen oli jälleen molemmilla listoilla. IP-suojauspalvelumme vetäjä Nina Mikander sijoittui hopeatasolle ja Immateriaalioikeudet- ja Data ja teknologia -palveluidemme osakas Kim Parviainen pronssitasolle. IP-oikeuteen erikoistunut counsel Tiina Orre nousi ensimmäistä kertaa WTR 1000 -listalle sijoittuen niin ikään pronssitasolle.

Perusteluissa Sakaria, Ninaa ja Kimiä luonnehditaan kolmikoksi, joka takaa menestyksen strategia- ja riita-asioissa.

Tiina saa kiitosta liiketoimintakeskeisestä brändineuvonannostaan, jota tukee syvä asiantuntemus epäreilusta kilpailusta ja kuluttajansuojasta.

World Trademark Review 1000 on markkinoiden ainoa riippumaton asianajoalan hakemisto, joka on erikoistunut tavaramerkkioikeuden parhaisiin asiantuntijoihin. Siinä arvioidaan alan osaajia 80 eri maasta. Suomen tulokset on julkaistu kokonaisuudessaan täällä.