28.1.2015

Castrén & Snellmanille hyvät arviot World Trademark Review -julkaisussa

Castrén & Snellmanin tavaramerkkioikeuden asiantuntijat sijoittuivat hopeatasolle World Trademark Review 1000 -julkaisun vuoden 2015 painoksessa. World Trademark Review 1000 on asianajoalaa arvioiva hakemisto, joka on keskittynyt tavaramerkkioikeuteen. Julkaisun mukaan ”Suomen suurin liikejuridiikkatalo Castrén & Snellman nauttii markkinoilla erittäin laajaa arvostusta”. 

Hakemisto nostaa immateriaalioikeuksiin erikoistuneen IP Counsel -lakimiehemme Sakari Salosen parhaiden asianajajien joukkoon sekä yleisesti tavaramerkkioikeuden alalla että erityisesti tuoteväärennösten torjunnassa: ”Salosella on hyvä maine asianajajien keskuudessa, ja sitä paitsi häntä arvostavat myös laatubrändejä omistavat yritykset. Yksi niistä on Crocs, jota Salonen edustaa tavaramerkkien ja yhteisömallien loukkauksia koskevissa riidoissa ja tuoteväärennösriidoissa.” Toimistomme saa kiitosta myös laajasta osaamisestaan: “Salonen kollegoineen on erikoistunut riitojen ratkaisemiseen, mutta Castrén & Snellmania suosivat myös asiakkaat, jotka tarvitsevat kaupallisia intressejä ymmärtävää neuvontaa IPR-asioissa yleensä.”

World Trademark Review 1000 on markkinoiden ainoa riippumaton asianajoalan hakemisto, joka on erikoistunut tavaramerkkioikeuden parhaisiin asiantuntijoihin. Siinä arvioidaan alan osaajia 70 eri maasta. Suomalaisten asianajotoimistojen arviot ovat saatavilla verkosta.