18.5.2020

Castrén & Snellman valittu kansainvälisten välimiesmenettelyiden parhaimmistoon

Castrén & Snellmanin riidanratkaisupalvelu on valittu maailman parhaiden kansainvälisiä välimiesmenettelyitä hoitavien asianajotoimistojen GAR 100 ‑listalle, jota julkaisee Global Arbitration Review. Lista ilmestyi nyt 13. kerran.

Vuosittain ilmestyvä GAR 100 -lista etsii asianajotoimistoista kansainvälisten välimiesmenettelyiden erityisosaamista maineen, kokemuksen ja toimeksiantojen määrän perusteella. Listalle on päässyt vain kaksi suomalaista asianajotoimistoa, joista toinen on Castrén & Snellman. Riidanratkaisutiimimme on tunnustuksesta erittäin ylpeä.

GAR 100 -arvioijat nostivat esiin toimistomme vahvat näytöt, kuten Virossa päätökseen saamamme välimiesmenettelyn ja Belgiassa käytävän menettelyn, jossa intressi on 800 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria. Molemmissa menettelyissä sovelletaan Kansainvälisen kauppakamarin sääntöjä. GAR 100 mainitsi myös Keskuskauppakamarin välimieslautakunnan sääntöjen mukaan ratkaisemamme 800 miljoonan dollarin riidan, jossa edustimme tunnettua aasialaista monialayritystä.

Välimiesmenettelyiden asiantuntijoistamme Marko Hentunen, Anders Forss, Tuomas Lehtinen ja Niklas Langenskiöld nimettiin alansa erityisosaajina.

GAR 100 -listaa varten tutkitaan asianajotoimistoja kaikista kokoluokista eri puolilta maailmaa. Castrén & Snellmanin saama arvio on saatavilla verkosta (vaatii tilauksen).