25.1.2018

Castrén & Snellman menestyi uudessa World Trademark Review 1000 -rankingissa

Castrén & Snellmanin tavaramerkkioikeuspalvelut sijoittuivat hopealuokkaan World Trademark Review 1000 -julkaisussa, joka esittelee maailman parhaat tavaramerkkioikeuden osaajat. Vasta ilmestyneessä vuoden 2018 julkaisussa asiakkaamme kertovat palveluistamme näin: ”Minulla on kokemusta kolmestakymmenestä eurooppalaisesta asianajotoimistosta, ja Castrén & Snellman kuuluu ehdottomasti viiden parhaan joukkoon. Heidän tiiminsä on helposti lähestyttävä, palvelee erinomaisesti, ja hinta–laatusuhde on juuri oikea.”

Henkilörankingissa Immateriaalioikeudet-palvelumme vetäjä Sakari Salonen nostettiin ensimmäistä kertaa kultaluokkaan tavaramerkkien puolustamisen ja tavaramerkkioikeudenkäyntien sarjassa. Hänet mainittiin myös yhdeksi tuoteväärennösten torjunnan johtavista asiantuntijoista. Asiakkaat kuvailevat Sakaria seuraavasti: ”Sakari ymmärtää erinomaisesti asiakkaiden liiketoimintaa ja tuotteita, ja hän tietää, missä ja milloin oikeuksia tulee puolustaa. Hänellä on syvällinen tavaramerkkioikeuden osaaminen, mutta hän antaa aina käytännönläheisiä neuvoja.”

World Trademark Review 1000 on ainoa tavaramerkkioikeuteen keskittyvä riippumaton asianajoalan arvioitsija. Se poimii vuosijulkaisuunsa alan parhaat ammattilaiset 70 eri maasta. Suomen rankinglistat ovat saatavilla kokonaisuudessaan WTR 1000:n verkkosivustolta.

Castrén & Snellmanin Immateriaalioikeudet-palvelu on yksi Suomen vahvimmista. Monipuoliset IP-asiantuntijamme hallitsevat immateriaalioikeuden koko kirjon oikeuksien suojaamisesta niiden kaupallistamiseen ja puolustamiseen.