4.5.2016

Castrén & Snellman jatkaa nousuaan oikeustieteen opiskelijoiden ihannetyönantajana

Tuore Universumin opiskelijatutkimus 2016 osoitti jälleen, että toimistomme nauttii vankkaa suosiota juridiikan opiskelijoiden keskuudessa. Castrén & Snellman nousi tutkimuksessa nyt kahdeksatta kertaa peräkkäin suomalaisista asianajotoimistoista houkuttelevimmaksi työnantajaksi.

Castrén & Snellman kohensi asemiaan myös oikeustieteellisen alan työnantajien kokonaislistauksessa: sijoituksemme nousi edeltävästä vuodesta pykälällä, ja asetuimme tällä kertaa toiseksi heti tuomioistuinten jälkeen. Kolmanneksi suosituin työnantajaehdokas oli tänä vuonna oikeusministeriö, neljäntenä Euroopan unioni ja viidentenä syyttäjälaitos. Yksityisen sektorin työnantajista olimme siis suosituin.

Universumin opiskelijatutkimus on vuosittain toistuva kyselytutkimus, jossa kartoitetaan eri alojen toimijoiden työnantajakuvaa alan opiskelijoiden keskuudessa. Oikeustieteellisen alan lisäksi Universum tutkii Suomessa tekniikan, kaupallisen alan sekä IT-alan opiskelijoita.

Tutkimukseen osallistui noin 11 400 opiskelijaa neljästäkymmenestä yliopistosta ja korkeakoulusta. Vastaajista 542 oli juridiikan opiskelijoita.

Lisää tutkimuksesta Universumin sivuilla.

 

Oikeustieteellisen alan suosituimmat työnantajat. Lähde Universum.

Annamme mielellämme lisätietoja,
Pauliina Tenhunen