16.5.2019

Castrén & Snellman ja osakas Anders Forss palkittiin Benchmark Litigation Awards -kilpailussa

Castrén & Snellmanin riitojenratkaisutiimi on saanut merkittävää tunnustusta Benchmark Litigation Europe Awards 2019 ‑kilpailussa. Toimistomme voitti suomalaisten asianajotoimistojen kategorian (Finnish Litigation Law Firm of the Year), minkä lisäksi osakas Anders Forss nimettiin kansallisessa kategoriassa vuoden asianajajaksi (Finnish Litigation Lawyer of the Year). Toimistomme oli ainoa suomalainen asianajotoimisto, joka oli ehdolla kansainvälisessä sarjassa International Arbitration Firm of the Year -palkinnon saajaksi. Palkintojen saajat julkistettiin 15.5.2019 Lontoossa pidetyssä Benchmark Litigation Europe Awards 2019 ‑tapahtumassa. 

Suomesta oli mukana viisi asianajotoimistoa ja asianajajaa kansallisten palkintojen kategorioissa. Katso kaikki voittajat täältä.

Benchmark Litigation Awards -palkinto myönnetään vuoden 2018 merkittävimmille asianajotoimistoille, asianajajille ja välimiesmenettelyille. Kaikkien ehdolla olevien asianajotoimistojen ja asianajajien on toimitettava tietoa hoitamistaan keskeisistä välimiesmenettelyistä ja saatava suosituksia kollegoiltaan ja asiakkailtaan. Ehdokkaat on valittu Benchmark Europe -tutkimusjulkaisun vuoden 2018 viimeisimmän numeron tietojen perusteella. Lisäksi julkaisu on haastatellut muita juristeja ja asiakkaita sekä tehnyt erilaisia taustaselvityksiä vuoden 2019 tammi–helmikuun aikana. Kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun Benchmark Litigation -palkinto jaettiin Euroopassa.

Lisätietoja antavat:

Anders Forss
Marko Hentunen