16.11.2022

Eija Warma-Lehtinen ja Jutta Nieminen voittivat vuoden 2022 Client Choice -palkinnot

Lexology palkitsi osakas Eija Warma-Lehtisen ja counsel-juristi Jutta Niemisen Client Choice -palkinnolla. Eija ja Jutta ovat kumpikin kategorioissaan Suomen ainoita voittajia: Eija sai tunnustuksen tietosuoja-kategoriassa ja Jutta työvoima ja työllistäminen -kategoriassa.

Client Choice -palkinnot annetaan parhaille asianajotoimistojen osakkaille ympäri maailman tunnustukseksi erinomaisesta asiakaspalvelusta ja työn laadusta. Asianajotoimistojen osakkaita voivat ehdottaa palkinnon saajiksi vain asiakasyhtiöiden omat juristit. Tämän vuoden voittajat valittiin yli 2 500 asiakashaastattelun perusteella.

Haastatteluissa asiakkaita pyydetään asettamaan yksittäiset juristit ja asianajotoimistot paremmuusjärjestykseen arvioimalla seuraavia asiakaspalvelukriteerejä: juridisen neuvonannon laatu, liiketoimintaymmärrys, toimialatuntemus, strateginen ajattelu, laskutuksen läpinäkyvyys, palkkiorakenteen räätälöitävyys, vastine rahalle, reaktionopeus, viestinnän tehokkuus, asiakirjojen selkeys, asiantuntemuksen jakaminen, tiimien sopivuus, projektinhallinta, teknologian hyödyntäminen, lojaalisuus ja toiminnan eettisyys.

Katso koko lista Suomen voittajista.