Edustamme OP Ryhmää kaupassa, jossa Checkout Finland Oy:n koko osakekanta myydään kansainväliseen Nets-konserniin kuuluvalle suomalaiselle verkkomaksuyhtiö Paytrail Oyj:lle.

Nets on johtava maksuratkaisujen toimittaja Pohjoismaissa. OP:n ja Netsin yhteistyöllä on pitkä historia. Kaupan myötä Paytrail ja Checkout muodostavat vahvan kotimaisen toimijan alalla, jossa kilpailutilanne on kansainvälisesti kiristymässä nopean keskittymiskehityksen myötä.

Toteutuakseen kauppa vaatii Finanssivalvonnan hyväksynnän.

Checkout on kotimainen maksunvälityspalvelu, joka tarjoaa maksutapoja kauppiaille verkossa, mobiilissa ja myymälässä. Palvelut ovat tällä hetkellä käytössä yli 10 000 suomalaisessa kaupassa, ja Checkout on välittänyt jo yli 12 miljoonaa maksutapahtumaa.

Vuonna 2007 perustettu Paytrail on maksuvolyymiltaan suurin suomalainen verkkomaksupalvelu. Yritys hoitaa yli 10 000 verkkokaupan maksuliikenteen.

OP Ryhmä on Suomen suurin finanssiryhmä ja täysin asiakkaidensa omistama. OP Ryhmässä työskentelee yli 12 000 henkilöä. OP Ryhmällä on noin 3,3 miljoonaa henkilöasiakasta ja 300 000 yritysasiakasta. Omistaja-asiakkaita on noin 2 miljoonaa. OP Ryhmän muodostavat noin 137 itsenäistä osuuspankkia sekä niiden omistama keskusyhteisö OP Osuuskunta tytär- ja lähiyhteisöineen.

Tiimissämme työskenteli juridiikan asiantuntijoita seuraavista palveluistamme: Yritysjärjestelyt, Pääomamarkkinat ja finanssialan sääntely, Data ja teknologia, Vero ja strukturointi, Kilpailuoikeus ja Työoikeus.