1.12.2021

Norrhydro Group – Listautuminen First Northiin

Toimimme Norrhydro Group Oyj:n oikeudellisena neuvonantajana yhtiön listautuessa Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalle.

Yleisö- ja instituutioannista koostunut listautumisanti ylimerkittiin noin 7,0-kertaisesti. Norrhydro Group sai listautumisannista noin 8 miljoonan euron bruttovarat. Yhtiö saa listautumisannissa noin 12 000 uutta osakkeenomistajaa.

”Tavoitteenamme oli saada Norrhydron omistajiksi paljon uusia institutionaalisia ja yksityissijoittajia, ja anti onnistui molempien osalta erinomaisesti”, kertoo Norrhydron toimitusjohtaja Yrjö Trög.

Kaupankäynti osakkeilla alkoi First North -markkinapaikalla 1.12.2021.

Norrhydro on suomalainen liikkeenohjauksen edelläkävijä sekä energiatehokkaiden hydraulisylinterien tarjoaja ja järjestelmätoimittaja, joka on erikoistunut korkealaatuisiin, räätälöityihin ja energiatehokkaisiin hydraulisylintereihin ja vaativiin lineaarisiin liikkeenohjausjärjestelmiin sekä liikkuviin kalustoihin. Yhtiön vuoden 2020 liikevaihto oli 19,9 miljoonaa euroa, käyttökate (EBITDA) 3,8 miljoonaa euroa ja liikevoitto 3,0 miljoonaa euroa.