19.11.2021

Lemonsoft – Listautuminen First Northiin

Toimimme Lemonsoft Oyj:n oikeudellisena neuvonantajana yhtiön listautuessa Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalle.

Yleisö-, instituutio- ja henkilöstöannista koostunut listautumisanti ylimerkittiin moninkertaisesti. Lemonsoft sai listautumisannista noin 15 miljoonan euron bruttovarat. Lisäksi Rite Internet Ventures Holding AB ja Kari Joki-Hollanti myivät osakkeita listautumisannin yhteydessä. Uudet osakkeet edustavat 7 prosenttia ja myydyt osakkeet noin 18 prosenttia yhtiön osakkeiden kokonaismäärästä ja niiden tuottamasta äänimäärästä listautumisannin jälkeen. Yhtiön osakkeenomistajien määrä nousee listautumisannin jälkeen yli 5 200 osakkeenomistajaan.

Kaupankäynti osakkeilla alkoi First North -markkinapaikalla 17.11.2021.

Lemonsoft on suomalainen ohjelmistoyhtiö, joka suunnittelee, kehittää ja myy toiminnanohjauksen ohjelmistoratkaisuja asiakkaidensa liiketoimintaprosessien ja hallinnon tehostamiseksi eri osa-alueilla. Yhtiön standardimuotoiset ja skaalautuvat ohjelmistoratkaisut toimitetaan pääasiassa pilvipalveluna ja ne perustuvat SaaS-malliin. Yhtiö toimii Suomen ERP-ohjelmistomarkkinalla pääasiassa pienten ja keskisuurten yritysten palveluntarjoajana.