4.6.2018

Keensight Capital – Biovianin osto

Toimimme Keensight Capitalin neuvonantajana sen ostaessa enemmistön Biovian Oy:stä yhdessä Biovianin perustajien ja johdon sekä Edmond de Rotschild Equity Strategies (ERES) -yhtiön hallinnoimien rahastojen kanssa. Avustimme Keensight Capitalia kaikissa transaktioon sekä sen strukturointiin ja rahoitukseen liittyvissä oikeudellisissa ja verotuksellisissa kysymyksissä. Sitä varten kokosimme monipuolisen asiantuntijatiimin Pääomasijoittaminen-, Vero ja strukturointi- ja Rahoitus-palveluistamme.

Biovian on vuonna 2003 perustettu johtava eurooppalainen bioteknologiayritys, joka on erikoistunut bioteknologisten lääkevalmisteiden sopimusvalmistukseen ja -kehitykseen. Yrityksen palvelut kattavat lääkekehityksen kaikki vaiheet valmiiseen tuotteeseen asti. Biovianilla on asiakkainaan noin 30 kansainvälistä bioteknologian ja biolääketieteen alan yritystä eri puolilta maailmaa, muun muassa Euroopasta, Yhdysvalloista ja Etelä-Koreasta.

Keensight Capital on Euroopan johtavia growth buyout -pääomasijoittajia. Sillä on lähes 20 vuoden kokemus sijoittamisesta tuottaviin korkean kasvupotentiaalin yhtiöihin. Sen sijoituskohteiden liikevaihto vaihtelee 15 miljoonasta 250 miljoonaan euroon. Keensight Capitalilla on erityisasiantuntemusta internet- ja informaatioteknologian sekä terveydenhuollon ja hyvinvoinnin toimialoilta, etenkin lääketeollisuudesta ja lääkeaineiden sopimusvalmistuksesta.