Toimimme Efecte Oyj:n oikeudellisena neuvonantajana European 24 Bidco Oy:n vapaaehtoisessa julkisessa käteisostotarjouksessa Efecten kaikista liikkeeseen lasketuista ja ulkona olevista osakkeista ja optio-oikeuksista. Ostotarjouksen yhteenlaskettu arvo on ostotarjouksen mukaan noin 100 miljoonaa euroa.

European 24 Bidco Oy on suoraan ja kokonaan Matrix42 Holding GmbH:n omistama. Matrix42 Holding on innovatiivisia ohjelmistoratkaisuja digitaalisen työtilan hallintaan tarjoavan Matrix42 Groupin holdingyhtiö. Matrix42 Holdingin omistavat rahastot, joiden neuvonantajana toimii pääomasijoitusyhtiö Corten Advisors UK LLP.

Efecten ja Matrix42 Holdingin yhdistymisen odotetaan edesauttavan molempia yrityksiä sekä niiden asiakkaita hyötymään ajan mittaan toisiaan täydentävistä tuoteominaisuuksista sekä kasvattamaan molempien yritysten mittakaavaa, osaamista ja pääomaa, jotta ne voivat jatkaa ja nopeuttaa kasvutavoitteitaan.

Efecten osakkeet ovat kaupankäynnin kohteena First North Growth Market Finland -markkinapaikalla. Efecte auttaa ihmisiä digitalisoimaan ja automatisoimaan työtään, ja Efecten asiakkaat ympäri Eurooppaa käyttävät Efecten pilvipalveluita toimiakseen ketterämmin, parantaakseen loppukäyttäjäkokemusta ja säästääkseen kustannuksia.

Ostotarjouksen toteuttaminen on ehdollinen tiettyjen tavanomaisten edellytysten täyttymiselle tai sille, että tarjouksentekijä on luopunut vaatimasta niiden täyttymistä sinä päivänä tai siihen päivään mennessä, kun tarjouksentekijä julkistaa ostotarjouksen lopullisen tuloksen. Ostotarjouksen toteuttamisen odotetaan tällä hetkellä tapahtuvan vuoden 2024 ensimmäisen vuosineljänneksen lopussa tai toisen vuosineljänneksen alussa.