20.4.2020

Addtech – Elkome Groupin osakekannan osto

Avustimme Addtech-konsernia Elkome Group Oy:n koko osakekannan hankinnassa. Elkome Groupiin kuuluvat Elkome Group Oy:n lisäksi sen tytäryhtiöt Elkome Systems Oy, Elkome Installaatiot Oy ja Elkome Software Oy. Kauppaa koskeva kauppakirja allekirjoitettiin 5.3.2020 ja kaupan täytäntöönpano tapahtui 1.4.2020.

Addtech on ruotsalainen teknisen kaupan alan konserni, joka tarjoaa teknologista ja taloudellista lisäarvoa toimimalla välittäjänä valmistajien ja asiakkaiden välillä. Addtechin asiakkaat toimivat pääsääntöisesti valmistavassa teollisuudessa ja julkisella sektorilla. Addtechilla on noin 130 omien brändiensä alla toimivaa tytäryhtiötä, jotka työllistävät yhteensä 2 900 henkilöä. Addtech-konsernin vuotuinen liikevaihto on noin 11 miljardia Ruotsin kruunua. Addtech AB:n osakkeet on noteerattu Tukholman pörssissä (Nasdaq Stockholm).

Elkome kehittää, integroi ja toimittaa teollisen internetin ratkaisuja teollisuustuotantoa, älykaupunkeja ja infrastruktuuria varten. Elkomen tarjoamaan kuuluu räätälöityjä tietokonejärjestelmiä, testausjärjestelmiä, infokioskeja, ohjelmistoja, sensoreita ja teollista viestintäteknologiaa. Elkomella on 38 työntekijää ja sen vuotuinen liikevaihto on noin 8 miljoonaa euroa.