28.8.2017

Uusi osakas Työoikeus-palveluumme: Outi Tähtinen

Castrén & Snellman on kutsunut Outi Tähtisen uudeksi osakkaaksi 1.2.2018 alkaen. Outi on arvostettu työoikeuden asiantuntija ja ylimmän johdon strateginen keskustelukumppani.

Outi palaa Castrén & Snellmanille DLA Piperilta, jossa hän toimii nyt osakkaana ja Työoikeustiimin vetäjänä. Outin vastuulle tulee myös Castrén & Snellmanilla Työoikeus-palvelun johtaminen yhdessä Työoikeus-palvelumme nykyisen vetäjän Tomi Kemppaisen kanssa. Ennen DLA Piperia Outi työskenteli yli kuuden vuoden ajan Castrén & Snellmanilla vaativien työoikeustoimeksiantojen parissa.

”Olen todella iloinen, että saamme Outin riveihimme. Työelämä on suuressa murroksessa, ja työsuhdeasioiden merkitys asiakasyritystemme liiketoiminnassa on kasvanut suurin harppauksin viimeisen vuosikymmenen aikana. Se on näkynyt suoraan myös meidän liiketoiminnassamme: Työoikeus-palvelumme on kasvanut Suomen suurimmaksi, ja 12 hengen tiimimme neuvoo asiakkaitamme kaikilla työsuhdejuridiikan osa-alueilla. Olen vakuuttunut, että tulemme olemaan Tomin ja Outin johdolla vahvempia kuin koskaan tällä tärkeällä liiketoiminta-alueella”, kertoo Castrén & Snellmanin toimitusjohtaja Sakari Lukinmaa.

Outi tunnetaan erinomaisena neuvottelijana työelämän erimielisyystilanteissa, ja hän vahvistaa erityisesti työoikeusriitojen ratkaisemiseen ja välimiesmenettelyihin liittyvää osaamistamme. Outi on myös suosittu kouluttaja, ja syksyllä häneltä ilmestyy kirja ”Työsopimuslaki käytännönläheisesti”, jonka Outi on kirjoittanut yhdessä Kirsi Parnilan kanssa.

Tomi Kemppainen toivottaa Outin tervetulleeksi tiimiin: ”Outi on paras mahdollinen osakaskumppani kehittämään työoikeuspalvelujamme kanssani. Tulevaisuudessa yhä useammat yritykset kamppailevat elintilastaan ja uudistavat voimakkaasti strategioitaan, jotta pystyisivät vastaamaan esimerkiksi uusien teknologioiden tuomiin haasteisiin. Henkilöstö on yrityksissä aivan keskeisessä roolissa strategian onnistumisen mahdollistajana, ja oikeat osaajat ovat yrityksille jatkossakin erittäin arvokkaita. Aikaamme kuvaa myös se, että samalla, kun syntyy täysin uutta työtä, ammatteja myös poistuu. Näissä haasteissa haluamme olla tiiviisti asiakkaidemme kumppanina ja varmistaa osaltamme, että heidän strategiansa toteutuvat.”

Castrén & Snellmanilla työskentelee noin 140 lakimiestä ja yhteensä noin 250 työntekijää Helsingissä, Moskovassa ja Pietarissa. Tehtävämme on auttaa asiakkaitamme menestymään nopeasti muuttuvassa maailmassa.


LinkedIn
Outi Tähtinen 

Twitter
@TahtinenOuti

Annamme mielellämme lisätietoja:
Sakari Lukinmaa