21.4.2017

Universum 2017: C&S juridiikan opiskelijoiden suosikkityönantaja asianajotoimistoista

Castrén & Snellmanin suosio ei horju juridiikan opiskelijoiden parissa. Universumin vuoden 2017 opiskelijatutkimus paljastaa, että olemme yhdeksättä kertaa peräkkäin halutuin työnantaja asianajotoimistoista. Kaikista lakialan työnantajista olimme kolmanneksi halutuin työnantaja, heti tuomioistuinten ja oikeusministeriön jälkeen. Kolmen suosituimman työnantajan kärki on pysynyt vakaana jo kolme vuotta, vain järjestys on hieman vaihdellut.

Castrén & Snellmanin jälkeen neljäntenä oli Euroopan unioni ja viidentenä syyttäjälaitos. Olimme näin ollen ainut yksityisen sektorin työantaja viiden suosituimman työnantajan joukossa.

Universumin opiskelijatutkimus on vuosittain toistuva kyselytutkimus, jossa kartoitetaan eri alojen toimijoiden työnantajakuvaa alan opiskelijoiden keskuudessa. Oikeustieteellisen alan lisäksi Universum tutkii Suomessa muun muassa tekniikan, kaupallisen alan sekä IT-alan opiskelijoita.                  

Tutkimuksen tulokset julkistettiin 20.4.2017. Siihen osallistui 13 495 opiskelijaa 40 yliopistosta ja korkeakoulusta. Vastaajista 468 oli juridiikan opiskelijoita.

Lisää tutkimuksesta Universumin sivuilla.