15.10.2021

Tomi Kemppainen ja Eija Warma-Lehtinen voittivat vuoden 2021 Client Choice -palkinnot

Lexology palkitsi osakkaat Tomi Kemppaisen ja Eija Warma-Lehtisen Client Choice -palkinnolla. Tomi ja Eija ovat kumpikin kategorioissaan Suomen ainoita voittajia: Tomi sai tunnustuksen työvoima ja työllistäminen -kategoriassa ja Eija tietosuoja -kategoriassa.

Client Choice -palkinnot annetaan parhaille asianajotoimistojen osakkaille ympäri maailman tunnustukseksi erinomaisesta asiakaspalvelusta ja työn laadusta. Asianajotoimistojen osakkaita voivat ehdottaa palkinnon saajiksi vain asiakasyhtiöiden omat juristit. Tämän vuoden voittajat valittiin yli 2 500 asiakashaastattelun perusteella.

Haastatteluissa asiakkaita pyydetään asettamaan yksittäiset juristit ja asianajotoimistot paremmuusjärjestykseen arvioimalla seuraavia asiakaspalvelukriteerejä: juridisen neuvonannon laatu, liiketoimintaymmärrys, toimialatuntemus, strateginen ajattelu, laskutuksen läpinäkyvyys, palkkiorakenteen räätälöitävyys, vastine rahalle, reaktionopeus, viestinnän tehokkuus, asiakirjojen selkeys, asiantuntemuksen jakaminen, tiimien sopivuus, projektinhallinta, teknologian hyödyntäminen, lojaalisuus ja toiminnan eettisyys.

Katso koko lista Suomen voittajista.