3.12.2021

The Lawyer European Awards: Castrén & Snellman Pohjoismaiden vuoden asianajotoimisto

Castrén & Snellman on valittu Pohjoismaiden vuoden parhaaksi asianajotoimistoksi The Lawyer European Awards -palkintogaalassa. Lisäksi Castrén & Snellman oli ehdolla vuoden eurooppalaiseksi asianajotoimistoksi ainoana pohjoismaisena asianajotoimistona. Tuomaristo arvosti erityisesti toimistomme ennätyksellistä viime vuotta sekä vastuullisuustyötämme niin asiakastyössä kuin työnantajana.

”Olemme erittäin ylpeitä tästä palkinnosta ja lisäksi ehdokkuudesta koko Euroopan vuoden asianajotoimistoksi. Viime vuosi on ollut meille kaikille poikkeuksellinen, mutta samaan aikaan ennätyksellinen. Voitto ja menestyksekäs vuosi eivät olisi olleet mahdollisia ilman meidän jokaisen omistautunutta työpanosta ja tiimityötä. Haluankin erityisesti kiittää kaikkia cassulaisia kuluneesta vuodesta. Lämmin kiitos myös kaikille asiakkaillemme luottamuksesta ja hyvästä yhteistyöstä”, kertoo toimitusjohtaja Sakari Lukinmaa.

Vuosittain järjestettävässä The Lawyer European Awards -palkintogaalassa tuodaan esiin koko juridisen alan parhaita kansallisia ja kansainvälisiä osaajia niin yritysmaailmasta kuin asianajoalalta.

Voitto on toimistollemme jo toinen tänä vuonna, sillä C&S valittiin Pohjoismaiden parhaaksi asianajotoimistoksi Women in Business Law Awards 2021 Europe -kilpailussa.

Katso kaikki voittajat The Lawyer European Awards -sivuilta