30.6.2021

Women in Business Law Awards Europe 2021: Castrén & Snellman Pohjoismaiden paras asianajotoimisto

Castrén & Snellman on valittu Pohjoismaiden parhaaksi asianajotoimistoksi vuoden 2021 Women in Business Law Awards 2021 Europe -kilpailussa. Lisäksi toimistomme palkittiin mentorointiohjelmakategoriassa Euroopan parhaana kansallisena asianajotoimistona ja osakas Merja Kivelä valittiin vuoden Euroopan parhaaksi pääomamarkkinajuristiksi.

Castrén & Snellman on sitoutunut edistämään sukupuolten tasa-arvoa. Yli puolet toimistomme juristeista onkin naisia. Toimistomme työ monimuotoisuuden ja työn ja vapaa-ajan tasapainon hyväksi ovat osa kattavaa vastuullisuusohjelmaamme, joka eteni viime vuonna suurin harppauksin.

”Sukupuolten tasa-arvo on Castrén & Snellmanin perusperiaatteita, ja olemme hyvin ylpeitä saavutuksistamme. On kuitenkin tärkeää, että emme jää lepäämään laakereillamme. Meidän on myös pidettävä mielessä, että tasa-arvo ei tarkoita pelkästään sukupuolten välistä tasa-arvoa. On todella tärkeää, että kohtelemme kaikkia tasapuolisesti ja varmistamme jokaiselle työntekijällemme yhtäläiset mahdollisuudet edistää omaa uraansa ja kehittää osaamistaan”, toteaa toimitusjohtaja Sakari Lukinmaa.

Women in Business Law Awards Europe ‑palkinnot myönnetään asianajotoimistoille tunnustuksena naisten aseman edistämisestä asianajotoiminnassa Euroopassa. Lisäksi palkinnoilla nostetaan esiin naisjuristien merkittävimpiä saavutuksia.

Paras mentorointiohjelma – Keinoja perhearjen hallintaan

Tuemme perheen ja työn yhdistämistä muun muassa tarjoamalla perhevapaalta palaajille mentorointia. Mentoroinnissa tarjotaan vertaistukea ja jaetaan parhaita käytäntöjä työn ja perheen yhteensovittamiseen. Mentorit ovat isiä tai äitejä, jotka ovat vastikään palanneet vanhempainvapaalta.

Kannustamme myös työntekijöitämme jatkuvaan opiskeluun, ammatilliseen kouluttautumiseen ja työkokemuksen kartuttamiseen. Tarjoamme kattavan sisäisen koulutusohjelman ja mahdollisuuden mentorointiin ja valmennukseen.

Merja Kivelä – Euroopan paras pääomamarkkinajuristi

Osakas Merja Kivelälle myönnettiin Equity Capital Markets Lawyer of the Year ‑palkinto. Merja on Suomen kokeneimpia pääomamarkkinajuristeja, ja hänet on äskettäin nimetty myös IFLR1000-julkaisussa yhdeksi vuoden 2021 naisjohtajista. Merjan viimeaikoina johtamia merkittävimpiä järjestelyjä on ollut Cargotecin ja Konecranesin yhdistyminen, jossa toimistomme toimi Cargotecin neuvonantajana.

Kaikki palkinnonsaajat ovat nähtävillä IFLR:n verkkosivuilla.

Palkintokilpailun järjestäjänä toimii Legal Media Group, johon kuuluvat IFLR, ITR ja IP. Euromoney Legal Media Group ‑julkaisun toimituskunta valitsee palkittavat asiantuntijat ja asianajotoimistot mittavan selvitystyön perusteella.