19.11.2018

Suomen Olympiakomitealta hyvinvointivalmennusta Castrén & Snellmanin henkilöstölle

Olympialuistelija Mika Poutala

Castrén & Snellman aloittaa marraskuussa 2018 henkilöstön hyvinvointiohjelman yhdessä Suomen Olympiakomitean kanssa.

Ohjelmaan kuuluu teemaluentoja, joissa Suomen Olympiakomitean  urheilijat, valmentajat ja muut asiantuntijat kertovat, miten Castrén & Snellmanin henkilöstö voi hyödyntää huippu-urheilussa kertynyttä tietoa omassa työssään. Valmennuksessa käsitellään muun muassa joukkuepelaamista ja omaa jaksamista. Ohjelman aloittaa inspiroiva olympialuistelija Mika Poutala, joka kertoo kipinästä, työn ilosta ja intohimosta.

Valmennuksen teemat perustuvat Castrén & Snellmanin arvoihin, jotka on vastikään päivitetty vastaamaan tämän päivän tarpeita. Yhteisesti määritellyt arvot – kipinä, arvonanto, rohkeus ja vastuunkanto – tukevat työyhteisön hyvinvointia ja näkyvät toimiston arjessa joka päivä.

Castrén & Snellman kannustaa työntekijöitään liikkumaan ja pitämään huolta itsestään. Toimisto sai Suomen Aktiivisin Työpaikka -sertifikaatin marraskuussa. Lue tarkemmin uutisesta.

Castrén & Snellman on toiminut Suomen Olympiakomitean juridisena neuvonantajana vuodesta 2013 lähtien ja luonut edellytyksiä Olympiakomitean laadukkaalle työlle niin urheilussa kuin sen taustallakin.

Lisätietoja antavat:

Essi Järvinen ja Pauliina Vanhanen