Pauliina Vanhanen

HR-asiantuntija

HR-asiantuntijan työnkuvani on hyvin monipuolinen. Ensisijainen tehtäväni on kaiken talon sisäisen henkilödatan hallinnointi. Vastaan myös muun muassa työterveysyhteistyöstä, työhyvinvoinnin kehittämisestä, lakisääteisistä henkilöstösuunnitelmista, HR-raporteista ja monista työsuhteen alkamiseen ja päättymiseen liittyvistä prosesseista.

Tarkkana pilkunviilaajana minulla on taito ja halu varmistaa HR-palveluidemme korkea laatu. Organisointitaitoni ja järjestelmällisyyteni avulla pidän lukuisat henkilöstöhallinnon palapelin palaset hallinnassa niin, että cassulaisten työsuhdeasiat rullaavat sujuvasti ja oikea-aikaisesti. Haluan kantaa oman korteni kekoon, jotta tämä talo voisi olla paras mahdollinen työpaikka jokaiselle cassulaiselle kaikissa elämäntilanteissa.

Tieni henkilöstöhallinnon ammattilaiseksi ei ole ollut kovin suoraviivainen. Omaa paikkaa etsiessäni olen työskennellyt ja opiskellut ulkomailla useaan otteeseen ja kartuttanut työkokemusta muun muassa valokuvaus- ja matkailualalla. Ennen Castrén & Snellmania työskentelin Citibankissa, jossa pääsin työskentelemään henkilöstöhallinnon parissa – ja näin löysin kutsumukseni. Castrén & Snellmanin henkilöstöhallinnossa olen viihtynyt mainiosti vuodesta 2007 asti.