13.2.2020

Senior partner Pekka Jaatinen ja osakas Outi Tähtinen voittivat vuoden 2020 Client Choice -palkinnot

Lexology palkitsi senior partner Pekka Jaatisen ja osakas Outi Tähtisen Client Choice -palkinnolla. Pekka ja Outi ovat kumpikin kategorioissaan Suomen ainoita voittajia: Pekka sai tunnustuksen restrukturointi-kategoriassa ja Outi työvoima ja työllistäminen -kategoriassa.

Client Choice -palkinnot annetaan parhaille asianajotoimistojen osakkaille ympäri maailman tunnustukseksi erinomaisesta asiakaspalvelusta ja työn laadusta. Asianajotoimistojen osakkaita voivat ehdottaa palkinnon saajiksi vain asiakasyhtiöiden omat juristit. Tämän vuoden voittajat valittiin yli 2 500 asiakashaastattelun perusteella.

Haastatteluissa asiakkaita pyydetään asettamaan yksittäiset juristit ja asianajotoimistot paremmuusjärjestykseen arvioimalla seuraavia asiakaspalvelukriteerejä: juridisen neuvonannon laatu, liiketoimintaymmärrys, toimialatuntemus, strateginen ajattelu, laskutuksen läpinäkyvyys, palkkiorakenteen räätälöitävyys, vastine rahalle, reaktionopeus, viestinnän tehokkuus, asiakirjojen selkeys, asiantuntemuksen jakaminen, tiimien sopivuus, projektinhallinta, teknologian hyödyntäminen, lojaalisuus ja toiminnan eettisyys.

Katso koko lista Suomen voittajista.