27.1.2020

Pia Ek ja Eija Warma-Lehtinen datajuridiikan Suomen ja maailman kärkeä Who’s Who Legalin selvityksessä

Castrén & Snellmanin osakkaat, Data ja teknologia -palvelun vetäjät Pia Ek ja Eija Warma-Lehtinen on seulottu Suomen parhaiden datajuridiikan osaajien joukkoon hiljan julkaistussa Who’s Who Legal -rankingissa.

Eija on lisäksi ainoana suomalaisjuristina nostettu WWL:n kansainvälisten suunnannäyttäjien joukkoon tietosuojan alalla (Global Elite Thought Leader). Tähän ryhmään WWL valikoi vain kaksi prosenttia rankingissa mainituista juristeista.

Rankingin mukaan ”Eija Warma-Lehtinen on nimekäs tietosuojajuristi, jolla on syvällinen ja monipuolinen kokemus muun muassa henkilötietojen käsittelyyn, tiedon hyödyntämiseen ja uusiin teknologioihin liittyvistä asioista.”

Piasta WWL kirjoittaa: ”Pia Ek tuntee erinomaisesti digitalisaatioon liittyvän lainsäädännön ja tietosuoja-asiat, ja hän on näillä aloilla kysytty neuvonantaja.”

Who’s Who Legal -ranking arvioi liikejuridiikkaan erikoistuneita asianajajia vertaisarvioiden ja asiakaspalautteen perusteella.

Eija Warma-Lehtinen on ainoa suomalainen asianajaja myös Women in Data 2019 -listauksessa, joka nostaa esiin naisosaajia datajuridiikan vielä miesvaltaiselta alalta.

”On suuri kunnia saada arvostusta meidän alamme johtavana asiantuntijana. Se antaa mahdollisuuden opettaa ja opastaa nuorempia juristeja urallaan ja auttaa heitä saavuttamaan tavoitteensa”, Eija sanoo Women in Data -maininnasta.