15.4.2020

Oskari Gestrin Castrén & Snellmanin talousjohtajaksi

Asianajotoimisto Castrén & Snellmanin talousjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty Oskari Gestrin. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa Mirum Agency Oy:n Euroopan-talousjohtajana ja Pernod Ricard Finland Oy:ssä Senior Accountant ‑tehtävässä. Oskari aloittaa uudessa tehtävässään 11.5.2020.

– Tehtävämme on auttaa asiakkaitamme rakentamaan kestäviä menestystarinoita. Oskarin laaja-alainen osaaminen talouden työkaluista modernin palveluliiketoiminnan kehittämisessä auttaa meitä siinä, sanoo Castrén & Snellmanin toimitusjohtaja Sakari Lukinmaa.

– Castrén & Snellmanilla empatia, kunnianhimo ja hyvä tulos kohtaavat sitoutuneiden asiantuntijoiden yhteisössä. Olen ylpeä päästessäni kehittämään yhtiötä, jolla on pitkä ja menestyksekäs historia mutta myös rohkeutta kehittyä ja katsoa eteenpäin, sanoo talousjohtajana aloittava Oskari Gestrin. 

Castrén & Snellman on vaativien asianajopalveluiden edelläkävijä. Se palvelee asiakkaita yritysjärjestelyissä, riidanratkaisuissa ja liikejuridiikan muilla erikoisaloilla niin Suomessa kuin kansainvälisesti. Toimistolla on noin 250 työntekijää, ja sen liikevaihto oli 48 miljoonaa euroa vuonna 2019.

Castrén & Snellman on viime aikoina avustanut muun muassa Puolustusvoimien logistiikkalaitosta Laivue 2020 -projektissa, jossa korvataan seitsemän poistuvaa merivoimien alusta uusilla, sekä Danske Bankia, Nordeaa ja OP Ryhmää Automatia Pankkiautomaatit Oy:n myynnissä Loomis AB:lle.

Oskari Gestrin, LinkediIn