28.9.2023

Marcus Blomfelt senior counsel -juristiksi ja Piia Raappana ja Yanhuan Zhou counsel-juristeiksi

Asiakkaidemme menestyksen mahdollistaminen ja oikeusturvasta huolehtiminen ovat olemassaolomme perusta. Tunnustuksena monipuolisesta osaamisesta ja pitkäjänteisestä työstä asiakkaidemme menestyksen mahdollistamiseksi nimitämme Marcus Blomfeltin senior counsel ‑juristiksi sekä Piia Raappanan ja Yanhuan Zhoun counsel-juristeiksi 1.10.2023 alkaen. Marcus on työskennellyt meillä aiemmin counsel-juristina ja Piia ja Yanhuan puolestaan senior associate ‑juristeina.

Marcus Blomfelt, senior counsel, Riitojen ratkaiseminen

Marcus Blomfelt on pitkän linjan riitajuristi, joka on erikoistunut vaativiin riita- ja rikosasioihin. Hän on avustanut yhtiöitä ja niiden johtoa muun muassa talous-, korruptio- ja ympäristörikosprosesseissa. Rikosprosessien ansiokkaan hoitamisen ohella hänellä on laajalti kokemusta kaupallisiin sopimuksiin, yrityskauppoihin, jälleenmyyntiin ja agenttisopimuksiin liittyvistä riidoista.

Erityistä asiantuntemusta Marcuksella on kilpailuoikeudellisista vahingonkorvausasioista, ja hän on toiminut asiamiehenä Suomen suurimmissa kilpailunrajoituksiin perustuvissa vahingonkorvausoikeudenkäynneissä.

Piia Raappana, counsel, Immateriaalioikeudet

Piia Raappana on immateriaalioikeuden ja riidanratkaisun asiantuntija. Hänen osaamisaluettaan ovat teollis- ja tekijänoikeudelliset kysymykset sekä kaupallisiin sopimuksiin liittyvät kysymykset. Lisäksi hänellä on laaja-alaista osaamista kuluttaja- ja markkinointioikeudesta, mediaoikeudesta ja urheiluoikeudesta.

Piia neuvoo asiakkaitamme immateriaalioikeudellisissa kysymyksissä myös yritysjärjestelyissä, pääomasijoituksissa ja muissa transaktioissa.

Piia sai Rising Star -tunnustuksen viimeisimmässä Managing IP:n IP Stars ‑arvioinnissa.

Yanhuan Zhou, counsel, Yritysjärjestelyt

Yanhuan Zhoulla on laaja kokemus vaativista yrityskaupoista sekä kansainvälisten yritysten uudelleenjärjestelyistä. Hän neuvoo asiakkaitamme laaja-alaisesti erilaisissa kotimaisissa ja rajat ylittävissä yritysjärjestelyissä useilla eri toimialoilla, kuten elintarviketeollisuudessa, tukku- ja vähittäiskaupassa sekä raskasteollisuudessa. Lisäksi hän on erikoistunut erilaisiin yhtiöoikeudellisiin kysymyksiin.

Yanhuanin erityisosaamista ovat haastavat yritysjärjestelyt monikansallisella aspektilla. Viime aikoina hän on ollut mukana useissa järjestelyissä, joissa suomalaiset yritykset ovat luopuneet Venäjän-liiketoiminnoista. 

Toivotamme kaikille lämpimästi onnea uuteen tehtävään!

 

Lue myös: Castrén & Snellman nimittää viisi uutta senior associate -juristia – nimitys myös liiketoimintapalveluihin