23.10.2017

Kaisa Barkman Castrén & Snellmanin viestintä- ja markkinointijohtajaksi.

Kaisa Barkman on nimitetty asianajotoimisto Castrén & Snellmanin viestintä- ja markkinointijohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Barkman on työskennellyt aiemmin muun muassa eläinlääkäriasemaketju Evidensian markkinointi- ja viestintäjohtajana ja mediatoimisto Happi Mindsharen varatoimitusjohtajana.

– Tehtävämme on auttaa asiakkaitamme menestymään nopeasti muuttuvassa maailmassa. Kaisan vahva osaaminen markkinoinnin ja viestinnän hyödyntämisestä modernin palveluliiketoiminnan kehittämisessä auttaa meitä tässä, sanoo Castrén & Snellmanin toimitusjohtaja Sakari Lukinmaa.

Castrén & Snellman on vaativien asianajopalveluiden edelläkävijä. 250 hengen toimisto palvelee asiakkaita yritysjärjestelyissä, riidanratkaisuissa ja liikejuridiikan muilla erikoisaloilla. Tänä vuonna Castrén & Snellman on avustanut muun muassa Ilmarisen ja Eteran suunnitellussa yhdistymisessä, Spondan 1,76 miljardin euron käteisostotarjouksessa ja Suomen suurimmassa kauppakeskushankkeessa, Mall of Triplassa.

– Castrén & Snellman panostaa alan parhaaseen osaamiseen ja asiakaskokemukseen sekä rohkeaan liiketoiminnan kehittämiseen. On kunnia lähteä viemään lähes 130-vuotiasta kotimaista asiantuntijapalveluiden huippubrändiä kohti uutta, sanoo Castrén & Snellmanin viestintä- ja markkinointijohtajana aloittava Kaisa Barkman.

Barkman aloittaa uudessa tehtävässään 13.11.2017.

Lisätietoja antavat

Sakari Lukinmaa, toimitusjohtaja, Castrén & Snellman, p. 040 508 9272

Kaisa Barkman, viestintä- ja markkinointijohtaja, Castrén & Snellman (13.11. alk.), p. 050 590 2147