6.11.2023

Haut kesän suosituimpiin harjoitteluohjelmiin ovat nyt auki! Oikkari, vietä elämäsi kesä Cassulla.

Haemme nuorempia ja vanhempia harjoittelijoita kesälle 2024! Harjoittelujaksot alkavat 6.5.2024 ja kestävät neljä kuukautta.

Castrén & Snellman on yli 300 hengen asianajotoimisto. Olemme vastuullisuuden edelläkävijä asianajoalalla, ja rakennamme yhdessä kestäviä menestystarinoita. Meitä vie eteenpäin kipinä tarjota Suomen parasta asianajopalvelua ja olla alamme paras työpaikka. Toivommekin, että harjoittelijat jakavat kanssamme yhteiset arvomme – kipinä, arvonanto, rohkeus ja vastuunkanto – ja ylläpitävät osaltaan erinomaista tiimihenkeämme.

Tarjoamme opiskelijoille kesän ajaksi kokoaikaisia harjoittelupaikkoja opintojen eri vaiheisiin, ja kaikki harjoittelumme ovat palkallisia. Vuosittain yli sata opiskelijaa tutustuu harjoitteluohjelmissamme liikejuridiikkaan ja asianajotoimiston arkeen osallistumalla asiakastyöhön ja toimistomme kehittämiseen. 

Lisätietoja harjoitteluohjelmista ja meillä työskentelystä saat Urapolku-sivultamme ja sosiaalisen median kanavistamme. Olemme lisäksi koonneet vastauksia yleisimpiin harjoittelujaksoja koskeviin kysymyksiin  FAQ-osioon.

Uutinen jatkuu kuvan jälkeen.

Tutustu harjoittelijoiden arkeen Instagram-storyssa!

Pääset kurkistamaan harjoittelijoiden arkeen Instagram-storyjen puolella seuraamalla my week -sarjaamme. Voit myös kysyä harjoittelusta suoraan harjoittelijoilta.

Hae kesäharjoittelupaikkaa viimeistään 20.11. ja sytytä urallesi kipinä Cassulla!

Asiakkaidemme menestyksen mahdollistaminen ja oikeusturvasta huolehtiminen ovat olemassaolomme perusta. Castrén & Snellman on vaativien asianajopalveluiden edelläkävijä niin yritysjärjestelyissä, riidanratkaisussa kuin kaikilla muillakin liikejuridiikan aloilla.

Olemme Pohjoismaissa kasvava kansainvälinen asianajotoimisto. Erottuvan reseptimme aineksia ovat mutkattomuus, aito yhteistyö ja perinteemme ylittää odotukset. Tuomme haastaviin tilanteisiin kansainvälisesti tunnustettua osaamista, kirkasta ajattelua ja ratkaisukeskeiset asiantuntijat.