1.7.2022

FAQ – harjoitteluhakujen useimmin kysytyt kysymykset

Miksi minun kannattaa hakea Castrén & Snellmanille?

Tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia ja mielenkiintoisia työtehtäviä eri alojen asiantuntijoille sekä harjoittelijoille. Castrén & Snellmanin harjoittelijana, saat olla oma, persoonallinen itsesi ja pääset osaksi yhteisöä, jota sitoo yhteen tekemisen palo. Ajoittain kiireinen ja vaativa arki sujuu saumattoman yhteistyömme ansiosta.

Muita hyviä syitä hakea meille ovat panostaminen osaamisen kehittämiseen, vapaus tehdä töitä myös etänä, hyvät edut ja viihtyisä toimisto.

 

Minkälaisia piirteitä arvostatte harjoittelijoissa?

Meillä luotetaan kipinään ja yhteisömme voimaan. Laitamme itsemme rohkeasti likoon asiakkaan ja tiimin puolesta. Erottuvan reseptimme aineksia ovatkin mutkattomuus, aito yhteistyö ja perinteemme ylittää odotukset. Arvostamme sitä, että olemme kaikki aina valmiita ja haluamme auttaa toisiamme. Ennen kaikkea arvostamme kuitenkin sitä, mitä tuot omana itsenäsi työyhteisöömme.

 

Miltä tyypillinen työpäiväni harjoittelijana Castrén & Snellmanilla näyttäisi?

Käy kurkkaamassa Instagramin kohokohdista oikkareiden, assistenttiharjoittelijoiden sekä liiketoimintapalveluiden harjoittelijoiden tyypillisiä päiviä my week -sarjassa.

 

Olen hakemassa oikkariharjoittelijaohjelmaanne. Miten haku etenee?

Jätä hakemuksesi hakemuskirjeen, CV:n ja opintosuoritusotteesi kera. Sen jälkeen vastaa sinulle sähköpostitse lähetettävään videokysymykseen. Hakemusten ja videovastausten perusteella osa hakijoista kutsutaan ryhmätehtävään ja henkilökohtaiseen haastatteluun, eli rekrytointipäiville. Valinnat tehdään pian rekrytointipäivien jälkeen, ja olemme niistä yhteydessä puhelimitse.

 

Minut on kutsuttu rekrytointipäiville. Miten minun kannattaa valmistautua ryhmätehtävään?

Jos ryhmätehtävä on osa hakemasi tehtävän rekrytointiprosessia, siitä ei kannata turhia stressata. Ryhmätehtävä on kaikille sama ja sellainen, johon et voi etukäteen valmistautua. Tule siis rekrytointipäivään omana itsenäsi ja hyvin levänneenä, jolloin pystyt varmasti antamaan parhaan mahdollisen kuvan itsestäsi.

 

Minkälaisia etuja tarjoatte harjoittelijoille?

Etujamme harjoittelijoille ovat muun muassa lounasetu, liikunta- ja kulttuurietu, työterveyspalvelut ja hierontamahdollisuus työajalla.

Lisäksi etuja ovat mukavien ja fiksujen kollegoiden lisäksi mukavat henkilöstötapahtumat sekä toimivat ja viihtyisät työtilat, kuten muun muassa kohtaamispaikkamme Tori ja kuntosalimme Paja. Voit napata Torilta aamupalan matkaan ja kurvata iltapäivällä sen kautta hakemaan välipalaa.

Arvostamme jokaisen työpanosta ja intoa tuoda osaamisensa osaksi asiakkaille tarjoamaamme kokonaispalvelua. Kannustamme työntekijöitämme jatkuvaan oppimiseen, tuemme oppimista tarjoamalla koulutuksia ja kehitymme yhteisönä toisiamme tukien.

 

Saako harjoittelusta palkkaa?

Kaikki harjoitteluohjelmamme ovat palkallisia. Seuraamme aktiivisesti liittojen kokonaissuosituspalkkojen kehitystä ja pidämme tärkeänä, että harjoittelijamme saavat oikeudenmukaisen korvauksen harjoittelustaan. Kokonaispalkka, sisältäen rahapalkan ja lounasedun, määräytyy harjoitteluohjelmakohtaisesti tehtävän vaatimustason mukaan.

 

Voinko tehdä töitä etänä?

Etätyökäytäntömme ovat hyvin joustavat ja pääsääntönä on, että tiimiläiset sopivat keskenään parhaasta tavasta työskennellä ja pitää yhteyttä. Poikkeuksena ovat nuoremmat harjoittelijat, assistenttiharjoittelijat ja vastaanottomme väki, jotka työtehtäviensä vuoksi työskentelevät toimistolla.

 

Suunnittelen hakevani teille seuraavalla kerralla. Koska seuraava haku aukeaa?

Mahtavaa, että olet kiinnostunut meistä! Kerromme kaikkien hakujemme aukeamisajankohdasta Urapolku-sivuillamme sekä Instagram-tilillämme, joten otathan kanavamme seurantaan tästä

Tiedotamme lisäksi seuraavien harjoittelijahakujen aukeamisesta aina ensimmäisenä Kipinöitä-uutiskirjeessämme. Voit liittyä uutiskirjeen tilaajaksi koska tahansa tästä.