30.5.2016

Hanna Paloheimo arvioitiin yhdeksi IP-alan merkittävimmistä naisjuristeista

Kansainvälinen Managing Intellectual Property -julkaisu on arvioinut counsel Hanna Paloheimon vuoden 2016 IP STARS -listallaan yhdeksi maailman 250 merkittävimmästä naisesta immateriaalioikeuksien alalla. Hanna Paloheimo työskentelee toimistomme Immateriaalioikeudet– ja Life Sciences -palveluissa.

Luettelossa annetaan tunnustusta immateriaalioikeuksien alalla ansioituneille naisille. Aiempina vuosina luettelossa on keskitytty yhdysvaltalaisiin naisjuristeihin. Tänä vuonna luettelo on ensi kertaa laajennettu kattamaan yhteensä 43 valtiota ympäri maailmaa. Suomalaisia juristeja luettelossa on kolme. Luokitus perustui haastatteluihin ja tutkimuksiin.

Luettelossa mainitut lakimiehet hoitavat monenlaisia immateriaalioikeuksiin liittyviä asioita: he muun muassa antavat oikeudellista neuvontaa, neuvovat IP-salkkujen hallinnoinnissa ja edustavat asiakkaita IP-riidoissa sekä väite- ja valitusprosesseissa. Heidän asiakkainaan on kaikenlaisia yrityksiä start-upeista kansainvälisesti tunnettuihin suuryrityksiin.

Tutustu Top 250 Women in IP -luetteloon täällä.