9.12.2021

Eija Warma-Lehtinen jälleen sadan it-vaikuttajan joukossa

Tivi listasi sata it-alan vaikuttajaa jo 19. kerran. Castrén & Snellmanin Data ja teknologia -palvelun toinen vetäjä, osakas Eija Warma-Lehtinen on listalla jo kuudetta kertaa peräkkäin.

”Hienoa olla mukana näin osaavassa joukossa. Tiimillämme on ollut erittäin kiireinen vuosi tietosuoja-asioiden ja teknologiaan liittyvien sopimusten ja selvitysten parissa. Erityisesti terveydenhuollon sektori on ollut aktiivinen. Olemme tehneet laajoja regulatiivisia selvityksiä ja edelleen viranomais- ja tuomioistuinprosessit pitävät meidät kiireisenä enenevässä määrin.

Vastuullisuus on tärkeä tämän päivän tekemistä ohjaava teema ja se näkyy myös meidän arjessamme, kun pohdimme asiakkaidemme kanssa kestäviä ja vastuullisia ratkaisuja liiketoiminnan tueksi. Yksittäisenä teemana erityisesti kansainväliset tietojen siirrot ovat työllistäneet meitä ja asiakkaitamme todella paljon”, Eija kertoo.

Lisäksi it-vaikuttajien vaikuttavuutta sosiaalisessa mediassa mitattiin sen perusteella, kenellä on suhteessa eniten reaktioita per tviitti. Tällä listalla Eija sijoittui kahdenneksitoista.  

Eija neuvoo asiakkaitamme muun muassa moninaisissa tietosuoja-asetuksen soveltamiseen liittyvissä kysymyksissä, regulaation ja uusien teknologioiden käyttöönoton rajapinnoissa sekä erilaisissa tietoon kohdistuvissa uhkatilanteissa ja niiden selvittämisessä. Eija on myös suosittu luennoitsija näissä aihepiireissä.

Tutustu sataan it-vaikuttajan listaukseen TiVin nettisivuilta