12.11.2015

Corporate Spirit Oy: Castrén & Snellman yksi Suomen innostavimmista työpaikoista 2015

Toimistomme on saanut tuoreimman henkilöstötutkimuksemme tulosten perusteella työpaikkojen korkeimman AAA-luokituksen. Castrén & Snellman on yksi Suomen innostavimmista työpaikoista 2015. Tunnustuksen saa vuosittain vain noin 6 prosenttia Corporate Spirit Oy:n PeoplePower® -henkilöstötutkimukseen osallistuneista sadoista suomalaisyrityksistä.

Työtyytyväisyys on Castrén & Snellmanilla edelleen huippuluokkaa: 92 prosenttia henkilöstöstä on erittäin tyytyväisiä tai tyytyväisiä työnantajaansa. Kokonaistyytyväisyys ylsi tänä vuonna lukemiin 4,28/5. Tulos jopa nousi hieman edellisestä vuoden 2013 tuloksesta (4,25/5). Tutkimuksen toteuttajan Corporate Spirit Oy:n mukaan tulokset ovat selvästi yli keskitason, kun vertailukohteena on Suomen asiantuntijanormi 2015.

Castrén & Snellman sai työntekijöiltänsä kiitosta erityisesti henkilöstön kuuntelemisesta päätöksiä tehtäessä sekä työhyvinvoinnin huomioimisesta. ”Työntekijöitä arvostetaan. Heitä halutaan kuunnella ja kohdella hyvin. Yhteishenki on hyvä ja hierarkia vähäistä”, yksi vastaajista kommentoi.

Myös työtehtävät koettiin mielekkäiksi: ”Olen saanut riittävästi vastuuta ja työtehtävät ovat mielenkiintoisia ja haastavia. Antamani palaute otetaan yleensä hyvin vastaan, se käsitellään ja sen perusteella usein pyritään toimimaan asioiden kehittämiseksi”, kertoo yksi vastaaja.

Innostavimmassakin työpaikassa on aina kehitettävää. Tutkimuksessa yhtenä seikkana nousi esiin muun muassa stressin kokeminen. Myös ryhmien välinen yhteistyö nimettiin kehityskohteeksi. ”Toimistomme on kasvanut kovaa vauhtia viime vuosina, ja haasteenamme on panostaa entistä enemmän ryhmien väliseen yhteistyöhön ja esimiestyöhön”, henkilöstöjohtaja Outi Ruohola kertoo.

Henkilöstötutkimus toteutettiin Castrén & Snellmanilla nyt neljättä kertaa. Vastaukset kerättiin elo–syyskuun 2015 aikana. Kyselyyn vastasi 131 henkilöä eli 67,9 prosenttia vastaanottajista Helsingin-toimistossa. Vastaukset kerättiin kaikista henkilöstöryhmistä.

Katso lista Suomen innostavimmista työpaikoista

Annamme mielellämme lisätietoja: Outi Ruohola