22.1.2019

Castrén & Snellmanin uusi palvelu Signe automatisoi asiakkaan sopimukset

Castrén & Snellman ryhtyy tarjoamaan asiakirjojen automatisointiosaamista asiakkailleen. Asiakkaiden käyttöön tuodaan Signe, uusi asiakirjojen automatisointityökalu, jonka avulla asiakkaat voivat luoda uusia sopimuksia tehokkaasti nykyisten pohjalta. Rutiinityön vähentyessä aikaa säästyy yrityksissä tärkeämpiin tehtäviin.

”Haluamme tarjota asiakkaillemme arkea helpottavaa uutta teknologiaa nopeasti, kätevästi ja kohtuullisin kustannuksin”, Knowledge Manager Paula Aura summaa.

Signe otettiin käyttöön Castrén & Snellmanilla kolme vuotta sitten nopeuttamaan erilaisten asiakirjojen luonnostelua talon sisällä.

”Suhtaudumme ennakkoluulottomasti uusiin teknologioihin, jotka helpottavat päivittäistä työn tekemistä. Signesta on ollut iso apu niin juristeille kuin liiketoimintapalveluiden henkilöstölle, ja nyt on sopiva aika tuoda palvelu myös asiakkaiden käyttöön”, senior associate Teresa Kauppila kertoo.

Signen käyttö tuo asiakkaalle monenlaisia etuja:

Portaalimaisesti toimivan Signen kuukausihinta määräytyy automatisoitujen asiakirjojen yhteenlasketun sivumäärän mukaan. Asiakasyrityksen käytössä olevat valmiit sopimuspohjat on mahdollista siirtää palveluun ja automatisoida nopeasti, jopa päivissä.

Signe-automatisointityökalu

Haluatko tutustua asiakirjojen automatisointipalveluumme Signeen? Ota yhteyttä Teresa Kauppilaan tai Paula Auraan.