16.2.2018

Castrén & Snellmanin asiantuntijoille huippuarviot Chambers Globalissa: ”Ymmärtää liike-toimintaamme, aina tavoitettavissa”

Chambers Global on sijoittanut 15.2.2018 ilmestyneessä vuosijulkaisussaan Castrén & Snellmanin palvelut jälleen Suomen parhaiden asianajopalveluiden joukkoon. Luokitukset perustuvat toimistojen antamien tausta-aineistojen lisäksi erityisesti asiakkaiden palautteeseen.

Chambers Global tutkii ja asettaa asianajotoimistoja paremmuusjärjestykseen Suomen osalta immateriaalioikeuksissa (toimistomme sijoitus Band 2), rahoituksessa (Band 1), riitojen ratkaisemisessa (Band 1) ja yritysjärjestelyissä (Band 2). Lisäksi yhteensä 13 asiantuntijaamme on saanut hakemistossa erityismaininnan. Tässä poimintoja heidän saamastaan asiakaspalautteesta:

Jonne Järvi (rahoitus): ”Osaa katsoa asioita laajasti liiketoiminnan näkökulmasta.”

Tero Tuomisto (rahoitus): “Hän aina varmistaa, että kaikki tulee tehdyksi ja hän tietää kaikki yksityiskohdat.”

Jan Örndahl (yritysjärjestelyt): Jan tunnetaan Chambersin mukaan ”erittäin taitavana neuvottelijana”.

Anders Forss (riitojen ratkaiseminen): Anders saa asiakkailta kiitosta ”oikeasta asenteesta riidanratkaisuun”. Asiakkaiden mukaan hän myös ”ymmärtää liiketoimintaamme ja on aina tavoitettavissa”.

Niklas Langenskiöld (riitojen ratkaiseminen): Niklasta luonnehditaan asiakaspalautteessa ”ongelmanratkaisijaksi”, joka ”ajattelee hyvin analyyttisesti”.

Sakari Salonen (immateriaalioikeudet): Asiakkaiden mukaan Sakari ”ymmärtää liiketoimintaamme aidosti”. ”Hänen kanssaan on helppoa työskennellä. Hän on aina käytettävissä ja valmis auttamaan.” 

Toimistomme asiantuntijat ovat jo useiden vuosien ajan edustaneet Suomen parhaimmistoa Chambers Global -vuosijulkaisussa sekä Suomen asianajoalaa laajemmin tutkivassa Chambers Europe -julkaisussa. Luokitukset ovat nähtävillä kokonaisuudessaan Chambers Globalin sivuilla.