30.12.2019

Castrén & Snellman tukee Mannerheimin Lastensuojeluliiton Uudenmaan piirin toimintaa oikeudellisella neuvonnalla

Vuoden päättyessä Castrén & Snellmanilla on ilo ilmoittaa uudesta kumppanuudesta: tarjoamme maksutonta oikeudellista neuvontaa MLL:n Uudenmaan piirille.

– Mannerheimin Lastensuojeluliitto ja sen Uudenmaan piiri tekevät erittäin arvokasta työtä lasten ja heidän perheidensä hyvinvoinnin eteen. Apumme ansiosta järjestö voi käyttää arvokkaat voimavaransa ydintehtäväänsä, kertovat osakkaat Tomi Kemppainen ja Outi Tähtinen.

– Tämä on todella hieno uusi avaus meille. Aiemmin saatoimme jäädä aika yksin usein monimutkaisten oikeudellisten ongelmien kanssa, mutta nyt saamme niihin nopeaa ja välitöntä apua Castrén & Snellmanilta, MLL:n Uudenmaan piirin toiminnanjohtaja Pia Metsähuone kertoo.

Mannerheimin lastensuojeluliiton Uudenmaan piiri toimii itsenäisenä aluejärjestönä Uudenmaan alueella. Sen jäseniin kuuluvat 94 paikallisyhdistystä, joissa on yhteensä 21 000 henkilöjäsentä. Järjestö tarjoaa lapsiperheille monipuolista arjen tukea ja merkityksellistä vapaaehtoistoimintaa kaikenikäisille. Sen työhön kuuluvat muun muassa tilapäinen lastenhoitoapu, perhekummitoiminta, kylämummi- ja -vaaritoiminta, maahanmuuttajaäitien ystävätoiminta sekä suojatiepäivystys koulujen alkaessa.

Lue lisää MLL:n Uudenmaan piirin toiminnasta.

Lisätietoja:

Tomi Kemppainen
Outi Tähtinen