4.2.2020

Castrén & Snellman tiivistää yhteistyötä Capital Legal Servicen kanssa Venäjällä ja sulkee omat toimistonsa Pietarissa ja Moskovassa

Asianajotoimisto Castrén & Snellman lopettaa oman toimintansa Venäjällä ja jatkaa asiakkaidensa tukemista tiivistämällä yhteistyötään venäläisen asianajotoimiston Capital Legal Servicen (CLS) kanssa. C&S jatkaa vahvana liikejuridiikan Venäjä-asiantuntijana ja neuvonantajana Suomessa. 

”Olemme erittäin tyytyväisiä, että löysimme Venäjältä arvostetun kumppanin, jolla on virtaa ja näkemystä kehittää asiakastyötä Venäjän-markkinoilla entisestään. Avainhenkilöidemme siirtyessä Venäjällä CLS:n palvelukseen asiakastyömme jatkuu saumattomasti muutoksesta huolimatta. Pystymme tarjoamaan asiakkaillemme yhtä hyvää ellemme parempaa palvelua hyödyntämällä vahvan paikallisen kumppanitoimiston monipuolisia palveluita ja osaamista”, Castrén & Snellmanin Venäjän-toiminnoista vastaava osakas Heidi Paalanen-Koev kertoo.

”Saamme tiimiimme kokeneita asiantuntijoita, jotka ovat toimineet jo pitkään suomalaisten ja muiden ulkomaisten yritysten luottoneuvonantajina Venäjällä. Yhdistämällä toimistojemme vahvuudet voimme tarjota korkealaatuista palvelua ja auttaa asiakkaitamme menestymään edelleen Venäjän-markkinoilla, jotka ovat usein varsin vaativat”, kertoo Capital Legal Services LLC:n toimitusjohtaja Vladislav Zabrodin.

”Kokemustemme mukaan kansainväliset suuryritykset arvostavat hyviä kansainvälisiä kumppanitoimistojamme ja työmme korkeaa laatua. Kansainvälisen liiketoiminnan strategiamme on osoittautunut maailmalla toimivaksi, ja yhteistyö CLS:n kanssa tukee sitä”, sanoo Castrén & Snellmanin toimitusjohtaja Sakari Lukinmaa kertoo.

Castrén & Snellman perusti toimiston Pietariin vuonna 1994 ja vuonna 2007 toiminta laajeni Moskovaan asiakkaiden liiketoiminnan kasvaessa. C&S on avustanut asiakkaita Venäjällä erityisesti yritysjärjestelyihin liittyvissä asioissa.

Lisätiedot:

Sakari Lukinmaa, toimitusjohtaja Castrén & Snellman, +358 20 7765 391
Heidi Paalanen-Koev, Venäjän toiminnoista vastaava osakas Castrén & Snellman +358 20 7765 358
Vladislav Zabrodin, Managing Partner, Capital Legal Services, +7 921 962 79 74