1.6.2023

Castrén & Snellman – 135 vuotta menestystarinoita

Castrén & Snellman täyttää tänään 1. kesäkuuta 135 vuotta. Samalla kun juhlistamme saavutuksiamme menneiltä vuosikymmeniltä, jaamme 40 stipendiä tulevaisuuden tekijöille: opiskelijoille, jotka haluavat vaikuttaa ja muuttaa maailmaa.

Asiakkaidemme menestyksen mahdollistaminen ja oikeusturvasta huolehtiminen ovat olleet ja ovat myös tulevaisuudessa olemassaolomme perusta.

Pitkäjänteinen kansainvälinen yhteistyö ja asiakkaiden tukeminen markkinaa muuttavien menestystarinoiden rakentamisessa on ovat tehneet Castrén & Snellmanista vaativien asianajopalveluiden edelläkävijän niin yritysjärjestelyissä, riidanratkaisussa kuin kaikilla muillakin liikejuridiikan aloilla.

Kun suuntaamme katseemme kohti tulevaa, maailma on nopeammin muuttuva ja vaikeammin ennakoitava kuin vuosikymmeniin. Ajassa korostuvat vastuullisuuden välttämättömyys ja ennakoinnin tärkeys. Uskomme, että 2020-luku on muutoksen ja kasvun vuosikymmen, ja odotamme, että pääsemme jatkossakin rakentamaan tulevaisuuden kestäviä menestystarinoita yhdessä asiakkaidemme kanssa tarjoten kirkasta ajattelua ja ratkaisukeskeiset asiantuntijat.

Kiitos asiakkaillemme, kansainvälisille kumppaneillemme ja koko henkilöstöllemme menneistä vuosikymmenistä!