1.6.2023

Tulevaisuuden menestystarinat kirjoitetaan uuden sukupolven äänellä – 40 stipendin saajaa on valittu

Asianajotoimisto Castrén & Snellmanin sydän on aina sykkinyt paremmalle ja oikeudenmukaisemmalle huomiselle. 135-vuotisen historiamme aikana olemme toimineet neuvonantajina yhteiskunnallisesti merkittävissä, uraauurtavissa hankkeissa ja olleet mukana luomassa nuorille lupauksille ja vaikuttajille kasvun paikkoja.

Juhlavuotemme kunniaksi jaamme 40 Stipendiä tulevaisuudelle. Puolet stipendeistä jaetaan korkeakouluopiskelijoille ja puolet abiturienteille ja peruskoulun 9.-luokkalaisille. Haluamme näin tukea tulevaisuutemme rakentajia.

Stipendi tulevaisuudelle on pieni kannustuksemme aktiivisille tekijöille ja toimijoille. Opiskelijoille, jotka ovat osoittaneet erityistä yhteiskunnallista aktiivisuutta ja pyrkineet vaikuttamaan itselleen tärkeisiin asioihin. Heille, jotka käyttävät omaa ääntään ja ajatteluaan ja panevat itsensä likoon paremman tulevaisuuden puolesta. Heille, joita yhteinen ajaa enemmän kuin oma ja jotka paitsi haaveilevat, myös toimivat.

Korkeakouluopiskelijoiden hakemuksissa korostui vaikuttamisen monipuolisuus

Jaamme 20 stipendiä, kukin arvoltaan 500 euroa, korkeakouluopiskelijoille, jotka ovat voineet hakea stipendiä itse tai tulla mukaan hakuun suosittelun kautta. Näiden stipendien saajat on valinnut stipendiraati, johon kuuluivat Castrén & Snellmanin toimitusjohtaja Sakari Lukinmaa ja henkilöstöjohtaja Outi Ruohola sekä vaikuttaja Maria Karjalainen ja Sitran vanhempi neuvonantaja Jorma Jaalivaara. Raati käsitteli stipendihakemukset nimettöminä.

Iloksemme voimme nyt kertoa, että stipendit myönnettiin seuraaville ansioituneille opiskelijoille:

Alli Pylkkö, oikeustieteet
Cevor Tikerpuu, oikeustieteet
Elias Järventaus, kauppatieteet
Elisa Hyvärinen, oikeustieteet
Emilia Tuomiluoma, oikeustieteet
Emma Långström, oikeustieteet
Enna Hietikko, oikeustieteet
Hekma Peltonen, oikeustieteet
Helen Laitinen, kauppatieteet
Jere Tuononen, oikeustieteet
Julia Kinnunen, oikeustieteet
Kerttu Mikkonen, kauppatieteet
Martta Luoma, oikeustieteet
Onni Kuivala, oikeustieteet
Pia Blomqvist, kauppatieteet
Ronja Dorairaju, kauppatieteet
Roope Rantala, oikeustieteet
Sami Hasunen, oikeustieteet
Sonja Kojo, oikeustieteet
Venla Mathlein, oikeustieteet

”Haluan kiittää lämpimästi kaikkia opiskelijoita, jotka antoivat panoksensa stipendihakuumme. Hakemukset olivat huolella laadittuja ja niistä huokui lahjakkuus, kipinä ja tavoitteellisuus muuttaa asioita. Monilla olikin vahvaa näyttöä itselle tärkeisiin asioihin vaikuttamisesta ja vakuuttavia suunnitelmia ja tavoitteita tulevaisuudelle. Hienoa, että voimme palkita tulevaisuuden menestystarinoiden tekijöitä stipendein”, iloitsee henkilöstöjohtaja Outi Ruohola.

Stipendihakemukset olivat vaikuttavia, ja valintoja punnittiin monelta eri kantilta. Yhteistä kaikille hakijoille oli itsensä likoon laittaminen paremman tulevaisuuden puolesta. Hakijoissa korostui se, että monet ovat olleet aktiivisia vaikuttajia jo nuoresta saakka. Vaikuttamisen paikkoja löytyi niin ainejärjestöstä ja politiikasta kuin harrastusten ja muiden mielenkiinnonkohteidenkin joukosta.

Yläkoululaisten ja lukiolaisten stipendit lahjoitettiin suoraan oppilaitoksille, jotka ovat puolestaan valinneet stipendien saajat. Stipendit jaetaan kevätjuhlien yhteydessä.

Castrén & Snellman on kasvava, kansainvälinen asianajotoimisto. Menestyksemme perustuu vaativien asianajopalveluiden edelläkävijyyteen yritysjärjestelyissä, riidanratkaisussa ja kaikilla muillakin liikejuridiikan aloilla. Asiakkaidemme strategisena kumppanina luomme edellytyksiä markkinaa muuttaville, kestäville menestystarinoille.