27.4.2020

Benchmark Litigation Awards 2020: Castrén & Snellman jälleen ehdolla vuoden asianajotoimistoksi kansainvälisten välimiesmenettelyjen alalla

Castrén & Snellman on ehdolla Benchmark Litigation Europe Awards 2020 -kilpailussa kolmessa eri palkintokategoriassa, joista yksi on kansainvälinen ja kaksi kansallisia. Toimistomme on ehdolla vuoden asianajotoimistoksi kansainvälisten välimiesmenettelyjen sarjassa. Sen lisäksi saimme ehdokkuuden vuoden suomalaiseksi asianajotoimistoksi riitojen ratkaisemisen alalla, ja osakkaamme Anders Forss ja Marko Hentunen ovat ehdolla alan parhaaksi suomalaiseksi asiantuntijaksi.

Benchmark Litigation Awards -palkinto myönnetään vuoden 2019 merkittävimmille asianajotoimistoille, asianajajille ja välimiesmenettelyille. Ehdokasasettelua varten asianajotoimistojen ja asianajajien on toimitettava tietoa hoitamistaan keskeisistä välimiesmenettelyistä ja saatava suosituksia kollegoiltaan ja asiakkailtaan.

Ehdokkaat on valittu Benchmark Europe -tutkimusjulkaisun vuoden 2019 viimeisimmän numeron tietojen perusteella. Tietoja on täydennetty juristien ja asiakkaiden haastatteluilla sekä erilaisilla taustaselvityksillä vuoden 2020 tammi–helmikuun aikana. Palkitut julkaistaan Benchmark Europe -julkaisun verkkosivuilla 14.5.2020. Benchmark Litigation -palkinto jaetaan Euroopassa nyt toista kertaa.

Kaikki ehdokkaat ja käytetty tutkimusmenetelmä on esitetty Benchmark Litigationin englanninkielisillä verkkosivuilla.