LEGAL TECH -HARJOITTELIJAT

Legal tech eli oikeusteknologia tarkoittaa teknologian tai ohjelmistojen hyödyntämistä juridisten palvelujen tuottamisessa. Oikeusteknologiaan erikoistuneet legal tech -harjoittelijamme vastaavat oikeusteknologiatyökalujen käytöstä ja opastavat niihin liittyvissä kysymyksissä.

Oikeusteknologiatiimissä osallistut dokumenttien automatisointiprojekteihin, joissa työtehtäviisi kuuluvat automatisointityön suunnittelu ja toteutus yhdessä lakimiestemme kanssa sekä tekoälyohjelmiston käyttö transaktioliitännäisissä toimeksiannoissa. Osallistut myös henkilöstön koulutusten suunnitteluun ja pääset itse kouluttamaan eri työkalujen käytössä. Lisäksi legal tech -harjoittelijat ovat aktiivisesti mukana erilaisissa teknologialiitännäisissä kehitysprojekteissa.

Sovit joukkoomme, jos sinulla on aitoa kiinnostusta oikeusteknologiaan ja paloa juridiikkaan sekä hyvät tietotekniset taidot töiden tai opintojen kautta. Asiakaspalveluhenkisyys, tiimityökyky sekä avoin, reipas ja luova ote työhön ovat myös tärkeitä ominaisuuksia legal tech -harjoittelijalle.

Suoritettujen opintojen osalta olemme joustavia, osaaminen ja asenne ratkaisevat.

Legal tech -harjoittelijat työskentelevät osa-aikaisesti, keskimäärin 2-3 päivää viikossa, ja harjoittelujakso kestää vuoden.

 

Lisätietoja antaa Elina Kytömaa.

NÄIN REKRYTOINTI ETENEE

Jos sinusta tuntuu, että sopisit joukkoomme, täytä harjoittelijahakemus ja kerro meille itsestäsi. Tutustumme kaikkiin saamiimme hakemuksiin.

Lähetämme hakemuksen vastaanottamisen jälkeen kaikille hakijoille yhden videokysymyksen, johon toivomme vastausta mahdollisimman pian.

Kutsumme osan videohaastatteluun osallistuneista rekrytointipäivään toimistollemme. Rekrytointipäivässä kuulet lisää meillä työskentelystä ja osallistut ryhmätehtävään sekä yksilöhaastatteluun. Rekrytointipäivään osallistuu harjoitteluohjelman vastuuhenkilö sekä HR:n edustajia.

Ilmoitamme kaikille hakijoille joko puhelimitse tai sähköpostitse, kun uudet harjoittelijat on valittu.

Katso avoimet työpaikat