LEGAL TECH -HARJOITTELIJAT

Oletko innokas näkemään ja kokemaan, miten teknologiaa voidaan hyödyntää asianajotyössä? Legal tech eli oikeusteknologia tarkoittaa teknologian tai ohjelmistojen hyödyntämistä juridisten palvelujen tuottamisessa.

Oikeusteknologiaan erikoistuneena legal tech -harjoittelijanamme vastaat oikeusteknologiatyökalujen käytöstä ja opastat niihin liittyvissä kysymyksissä yhdessä muiden tiimin harjoittelijoiden kanssa.

Oikeusteknologiatiimissä osallistut dokumenttien automatisointiprojekteihin. Työtehtäviisi kuuluvat automatisointityön suunnittelu ja toteutus yhdessä juristien kanssa sekä tekoälyohjelmiston käyttö transaktioliitännäisissä toimeksiannoissa. Osallistut myös henkilöstön koulutusten suunnitteluun ja koulutat myös itse eri työkalujen käytössä. Lisäksi olet aktiivisesti mukana erilaisissa teknologiaan liittyvissä kehitysprojekteissa.

Sovit joukkoomme, jos sinulla on aitoa kiinnostusta oikeusteknologiaan ja paloa juridiikkaan sekä hyvät tietotekniset taidot töiden tai opintojen kautta. Asiakaspalveluhenkisyys, hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot, tiimityökyky sekä avoin, reipas ja luova ote työhön ovat myös tärkeitä ominaisuuksia legal tech -harjoittelijalle.

Tehtävään voivat hakea oikeustieteen tutkinto-opiskelijat. Suoritettujen opintojen määrän osalta olemme joustavia – osaaminen ja asenne ratkaisevat.

Legal tech -harjoittelijana työskentelet osa-aikaisesti, keskimäärin 2–3 päivää viikossa.

  • Kesto: 12 kk
  • Kokoaikainen/osa-aikainen: Osa-aikainen
  • Kenelle: Opintojen puolivälin saavuttaneet oikeustieteen tutkinto-opiskelijat (n. 160 op harjoittelun alkaessa)

Haut ja aloitukset:

  • Haku elo–syyskuussa, aloitus tammikuussa
  • Haku maalis–huhtikuussa, aloitus syyskuussa

NÄIN REKRYTOINTI ETENEE

Jos sinusta tuntuu, että sopisit joukkoomme, täytä harjoittelijahakemus ja kerro meille itsestäsi. Tutustumme kaikkiin saamiimme hakemuksiin.

Lähetämme kaikille hakijoille linkin yhteen videokysymykseen. Videovastauksen tekemiseen saat aikaa vähintään 2 vuorokautta.

Tutustumme kaikkiin saamiimme hakemuksiin ja videoihin.

Harjoittelijaohjelmasta riippuen kutsumme osan hakijoista rekrytointipäivään tai pelkkään yksilöhaastatteluun. Rekrytointipäivä koostuu ryhmätehtävästä ja yksilöhaastattelusta. Haastatteluun osallistuu harjoittelijatiimin esihenkilö, HR:n edustaja ja mahdollisesti myös joku muu tuleva kollegasi. Saat tiedon haastattelijoista haastattelukutsun yhteydessä.

Jos et saa kutsua rekrytointipäivään tai yksilöhaastatteluun, olemme sinuun yhteydessä sähköpostitse ja tarjoamme mahdollisuuden saada hakijapalautetta puhelimitse.

Ilmoitamme rekrytointiprosessin päätöksestä kaikille rekrytointipäivään tai yksilöhaastatteluun osallistuneille hakijoille puhelimitse.

Katso avoimet työpaikat