Salla Jortikka

HR Business Partner

HR Business partnerina tehtäväni on auttaa Castren & Snellmanin ihmisiä menestymään. Ydintehtäväni on esihenkilöiden tukeminen henkilöstöasioissa. Lisäksi työtehtäviini kuuluvat rekrytoinnit, vanhempien harjoittelijoiden esihenkilönä toimiminen sekä HR-prosessien jalkauttaminen.

Työurani varrella olen kerryttänyt kokemusta useilta eri toimialoilta ja organisaatioista pörssiyhtiöstä rekrytointialan kasvuyritykseen ja edelleen säätiöyliopiston palvelukseen. Ennen C&S:lle siirtymistäni palvelin tiedeyhteisöä Tampereen yliopiston henkilöstöhallinnossa.

Koulutustaustaltani olen kauppatieteiden maisteri (2015). Halu oppia uutta on saanut minut täydentämään osaamistani myös psykologian ja oikeustieteen opinnoilla. Taustani ansiosta pystyn työssäni hyödyntämään sujuvasti liiketoimintalähtöistä ajattelua ihmisläheiseen HR-työhön. HR-kentässä erityisiä kiinnostuksen kohteitani ovat erilaiset organisaatiot ja niiden kulttuurit, työnantajabrändityö sekä kehittäminen.

Ihmisenä minua kuvaa luontainen positiivisuus, avoimuus ja ratkaisukeskeisyys. Haluan omalla työlläni luoda organisaation arkeen sujuvuutta, selkeyttä sekä ripauksen positiivista kipinää.